Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.4.2019 12:24
Kokr

XXX.XXX.85.112

Co na to říkáte chovatelé, myslíte že se to mezi sebou nepozabíjí? Podotýkám, že to není moje voliera, viděl jsem to včera na procházce! Osazenstvo Alexandr malý, číňani, penanti, pestré, hromada andulek. Rozměry neznám, s majitelem jsem nemluvil, jen jsem to viděl, tak se dělím o zážitek.

14.4.2019 19:48
Karel1979

XXX.XXX.172.226

Trochu mazec, jestli jsem to dobře spočítal tak délka cca 9 m venek podle ztraceného bedneni.Podle mně jestli něco odchova tak andule a stejně to budou jatka žádne přepážky žádný únik lituji chudáka ptáky. Kdyby šíře mela aspoň 3 m .

15.4.2019 08:47
Ladamusa

XXX.XXX.201.122

Kokr napsal(a):
Co na to říkáte chovatelé, myslíte že se to mezi sebou nepozabíjí? Podotýkám, že to není moje voliera, viděl jsem to včera na procházce! Osazenstvo Alexandr malý, číňani, penanti, pestré, hromada andulek. Rozměry neznám, s majitelem jsem nemluvil, jen jsem to viděl, tak se dělím o zážitek.

Rád bych slyšel jak to má takhle dlouho, ale to je mazec.

15.4.2019 08:49
Ladamusa

XXX.XXX.201.122

Kokr napsal(a):

Podle budek cca 40 páru andul.

Přidejte reakci

Přidat smajlík