Prodám : Alexandr čínský

Prodám Alexandra čínského - Prodám 1,0 Alexandr čínský r.23 nebo 1x r.21 ....
1900 Kč
Alexandr čínský
napsal(a):
Zdravím, dnes jsem pozorovala můj pár alexandrů při páření. Za jak dlouho samice snese vajíčka??Kolik mívají mladých? Je to mladý pár, budou mít mladé poprvé. Díky za reakce
Mladé 2 - 3. Třeba také za 14 dní a hlavně jste nenapsale co je to mladý pár. U rozel roční
u al. čínských i tříletý. Roční ptáci nebudou nic mít, ani dvouletí, ikdyž mně samec 20 měsíců starý odchoval, ale se 14 let starou samicí..
Alexandr čínský
napsal(a):
Oběma jim budou v létě tři roky. Dala jsem do voliery budku. Je to asi týden. Samice tam hned vlezla. Samec se začal před samici předvádět a dnes poprvé jsem je spolu viděla.
Rychlá reakce, je vidět, že máte zájem. Krmte klíčené, vajíčko, vápník, nejlepší poměr minerálů mají vaječné slepičí skořápky a na sepii se vykašlete. Stejně ji rozdrobí a třeba se takhle brzo dočkáte.Ale mohou se pářit třeba měsíc a vajíčko se neobjeví. Dávejte pampelišku s kořenem. Máte mimo jiné A vitamin zadarmo. Mnozí si myslí, že karoten je jen červený v mrkvi.
Moudivláček
napsal(a):
Rychlá reakce, je vidět, že máte zájem. Krmte klíčené, vajíčko, vápník, nejlepší poměr minerálů mají vaječné slepičí skořápky a na sepii se vykašlete. Stejně ji rozdrobí a třeba se takhle brzo dočkáte.Ale mohou se pářit třeba měsíc a vajíčko se neobjeví. Dávejte pampelišku s kořenem. Máte mimo jiné A vitamin zadarmo. Mnozí si myslí, že karoten je jen červený v mrkvi.
Pampelišky dávám. Jinak dostávají ovoce, zeleninu a směs pro velké papoušky. Ořechy. Skořápky začnu. Díky za rady.