Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.4.2019 18:12
Alexandr čínský

XXX.XXX.198.53

Zdravím, dnes jsem pozorovala můj pár alexandrů při páření. Za jak dlouho samice snese vajíčka??Kolik mívají mladých? Je to mladý pár, budou mít mladé poprvé. Díky za reakce

14.4.2019 20:56
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Alexandr čínský napsal(a):
Zdravím, dnes jsem pozorovala můj pár alexandrů při páření. Za jak dlouho samice snese vajíčka??Kolik mívají mladých? Je to mladý pár, budou mít mladé poprvé. Díky za reakce

Mladé 2 - 3. Třeba také za 14 dní a hlavně jste nenapsale co je to mladý pár. U rozel roční
u al. čínských i tříletý. Roční ptáci nebudou nic mít, ani dvouletí, ikdyž mně samec 20 měsíců starý odchoval, ale se 14 let starou samicí..

14.4.2019 21:01
Alexandr čínský

XXX.XXX.198.53

Oběma jim budou v létě tři roky. Dala jsem do voliery budku. Je to asi týden. Samice tam hned vlezla. Samec se začal před samici předvádět a dnes poprvé jsem je spolu viděla.

14.4.2019 21:14
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Alexandr čínský napsal(a):
Oběma jim budou v létě tři roky. Dala jsem do voliery budku. Je to asi týden. Samice tam hned vlezla. Samec se začal před samici předvádět a dnes poprvé jsem je spolu viděla.

Rychlá reakce, je vidět, že máte zájem. Krmte klíčené, vajíčko, vápník, nejlepší poměr minerálů mají vaječné slepičí skořápky a na sepii se vykašlete. Stejně ji rozdrobí a třeba se takhle brzo dočkáte.Ale mohou se pářit třeba měsíc a vajíčko se neobjeví. Dávejte pampelišku s kořenem. Máte mimo jiné A vitamin zadarmo. Mnozí si myslí, že karoten je jen červený v mrkvi.

14.4.2019 21:25
Alexandr čínský

XXX.XXX.198.53

Moudivláček napsal(a):
Rychlá reakce, je vidět, že máte zájem. Krmte klíčené, vajíčko, vápník, nejlepší poměr minerálů mají vaječné slepičí skořápky a na sepii se vykašlete. Stejně ji rozdrobí a třeba se takhle brzo dočkáte.Ale mohou se pářit třeba měsíc a vajíčko se neobjeví. Dávejte pampelišku s kořenem. Máte mimo jiné A vitamin zadarmo. Mnozí si myslí, že karoten je jen červený v mrkvi.

Pampelišky dávám. Jinak dostávají ovoce, zeleninu a směs pro velké papoušky. Ořechy. Skořápky začnu. Díky za rady.

Přidejte reakci

Přidat smajlík