Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Dolez.ma

25.4.2019 20:51
Dolez.ma

XXX.XXX.76.240

Dobry den, uz nejakou chvilku chovam andulky. ALE! Od svagra jsme dostali roselu pestrou (byla pro deti, zadne zkusenosti s chovem...a prestala je bavit :-/ ). Tak jsme se ji ujali. Zajimalo by me, zda se popripade snese s andulkami v jedne voliere ? Rosela je samotna, andulky 3pary, nebude pak dale problem pri mnozeni andulek? Popripade dobre rady pro jejich snadnejsi souziti? .... a posledni otazka, je to samec ci samicka? :-) dekuji predem za odpovedi :-)

25.4.2019 21:59
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Pohlaví z čelního pohledu nelze určit. Nafotit hlavu z boku. Asi to bude samec. Uvidíte, co vám kdo poradí do společného chovu. Já dosud mám samce, který v páru ve voliéře likvidoval andulky, druhý rok byl sám a zase v době toku absolutně nesnášenlivý. To penanti jsou proti němu beránci, zaženou je i papoušci zpěvaví, což jsou též agresivní jedinci v době hnízdění. Pokud tam není budka je soužití samce r. pestré s ostatními bez problému, tak uvidíte další chytré rady.

Dolez.ma

25.4.2019 22:10
Dolez.ma

XXX.XXX.76.240

Tak tedy pokus c.2.....ale momentalnr za spatnych podmínek, popripade vyckam do rana, rano moudrejsi vecera :-) ,i tak dekuji

25.4.2019 22:11
miki1954

XXX.XXX.146.70

Dobrý večer,podle mne to je sameček,řekl bych že to nebude dělat dobrotu, kor až bude sameček v toku tak to může být masakr, taky, záleží na velikosti voliery ,ale každý pták je jiný třeba to bude fungovat.At se daří.

26.4.2019 06:38
Ladamusa

XXX.XXX.201.122

Dolez.ma napsal(a):
Dobry den, uz nejakou chvilku chovam andulky. ALE! Od svagra jsme dostali roselu pestrou (byla pro deti, zadne zkusenosti s chovem...a prestala je bavit :-/ ). Tak jsme se ji ujali. Zajimalo by me, zda se popripade snese s andulkami v jedne voliere ? Rosela je samotna, andulky 3pary, nebude pak dale problem pri mnozeni andulek? Popripade dobre rady pro jejich snadnejsi souziti? .... a posledni otazka, je to samec ci samicka? :-) dekuji predem za odpovedi :-)

Dobrý den,
opravdu to bude asi samec. Jak už Vám psal Moudivláček je to o každém jedinci, ale já osobně se přikláním k variantě ho dát jinam. Pokud je možné se vyhnout nějakým problémům udělejte to. Teď je to třeba beránek, ale za dva měsíce může být vše jinak.

28.4.2019 10:49
pterodactyll

XXX.XXX.35.3

Mě tyhle pokusy o soužití nedělají dobře.
Zkoušel by jste chovat jestřába s kuřaty?
Dokud nedostane hlad,může to vyjít.

Je to jen otázka času,kdy se to stane.
Může to jít měsíc,půl roku,rok.
Pak přijde den a je po radosti.
Buď ho nabídněte dál a nebo dejte od sebe.

Přidejte reakci

Přidat smajlík