Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.5.2019 22:32
michal1962

XXX.XXX.20.57

Dobry vecer ako vam zasadaju kralovaci mne naniesle 6 vajec a jaksik sa nema na ne zasadnut vojde do budky zahra si pinpong z vajickama chvilu posedi a vide zasa von ma nikto tiez take problemi co s tim samica hniezdu prvi krat dakujem za info

17.5.2019 08:32
frodik

XXX.XXX.2.250

michal1962 napsal(a):
Dobry vecer ako vam zasadaju kralovaci mne naniesle 6 vajec a jaksik sa nema na ne zasadnut vojde do budky zahra si pinpong z vajickama chvilu posedi a vide zasa von ma nikto tiez take problemi co s tim samica hniezdu prvi krat dakujem za info

Králováci jsou v tomhle nevyzpytatelní, já měl u páru první rok 10 vajíček samice seděla občas pak zas né, nakonec po týdnu z nich slezla. Dal jsem je pod kakáče do čtrnácti dní je krmily pak přestaly a dokrmil jsem krásných pět mladých. Druhý rok pět vajec a pět mladých až na bydlo a třetí rok nanesla 21 vajíček nezasedla tak sem jí budku na 14 dní zavřel a ona pak nasedla ještě jednou měla 4 vajíčka a 3 mladé vyvedla na bydlo. Myslím že je to také hodně ovlivněno tímhle nepředvídatelným počasím.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.5.2019 19:38

No tento rok je to aj u mna hruza, min rok mi uz sedeli a vychovali, pri dnesnej kontrole budky som tam nasiel 2 vajicka ale samica nesedi stale. Celkovo to pocasie je divne a vtaci mi nasadaju divne. Zakovci vzdy cez vianoce a v zime, teraz nic a az dneska som nasiel znasku v budke.

18.5.2019 09:14
Juri22

XXX.XXX.212.184

4.ročný pár královákov a nič. Ani do búdky nepozrú. V prvom roku ked som pár zložil, kŕmili sa, preberali, tak to vyzeralo ako harmonický pár. Teraz samica odhána samca. Asi to bude potrebné prepáriť.

18.5.2019 16:47

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No tento rok je to aj u mna hruza, min rok mi uz sedeli a vychovali, pri dnesnej kontrole budky som tam nasiel 2 vajicka ale samica nesedi stale. Celkovo to pocasie je divne a vtaci mi nasadaju divne. Zakovci vzdy cez vianoce a v zime, teraz nic a az dneska som nasiel znasku v budke.

prikladam foto

18.5.2019 18:15

Prosim Vas v kolkatych dnoch kruzkujete mlade kralovaky? Ja som min rok kruzkoval prvy krat, ale popavde zabudol som v aky to bolo den, viem ze kruzky 7,5mm. Dakujem za odpoved.
S pozdravom

19.5.2019 07:06
bartosova1955

XXX.XXX.232.7

Kroužkuju osmým dnem, ale záleží to na tom, jak samička krmí. Chce to pohlídat.

20.5.2019 11:32
roku

XXX.XXX.166.249

snáší na zem už 3 vajíčka

Přidejte reakci

Přidat smajlík