Vychova penantice mlade kakariki?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.5.2019 10:22
cicinka

XXX.XXX.91.28

Dobrý den, mame tu 4 mladata kakariku, dva dny stara, bohuzel jsem zjistila ze samicka je nekrmi, jedno jiz padlo. A penantice nam sedi na čistých vejcich. Co myslite, maji u ni sanci? Nebo mam radeji shanet dokrmovaci smes? Diky za radu. Pekny den.

Neregistrovaný uživatel

21.5.2019 11:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Pokud to chcete rizknout zkuste to,mě se to podařilo v minulé sezoně naopak- kakariki vyvedli 2ks penant až na bidlo.

22.5.2019 10:15
Ladamusa

XXX.XXX.201.122

cicinka napsal(a):
Dobrý den, mame tu 4 mladata kakariku, dva dny stara, bohuzel jsem zjistila ze samicka je nekrmi, jedno jiz padlo. A penantice nam sedi na čistých vejcich. Co myslite, maji u ni sanci? Nebo mam radeji shanet dokrmovaci smes? Diky za radu. Pekny den.

Zeptám se, jsou to její první mladé? Pokud ano dost často se to stává, mladý pár nemá zkušenosti. Mě se tohle stalo loni, dokonce jsem zde také hledal radu proč se to děje. Rad jsem dostal spoustu, ale pomohlo mi, že jsem letos pár umístil uplně samostatně a budka je ve velmi klidném místě, kde není ničím rušena a mírné přítmí. A opravdu mám už krásných pět mladých těsně před vylétnutím.
Jestli pomůže rozela? Moc tomu nevěřím, ale třeba odpoví někdo kdo má zkušenost odchovy pod rozelou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík