Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.6.2019 06:58

Zdravím chovatelia.
Mám páru Alexandrov malých. Samec zelený a samica olivová. V hniezde majú 4 mladé a každé je inej farby. Zelený, olivový, modrý a šedý. Vie mi niekto povedať ako je to možné?

Ďakujem za odpoveďe.

2.6.2019 07:48
kubanec

XXX.XXX.103.251

Soused ti v noci vyměnil vajíčka .... slyšel jste někdy slovo genetika štěpitelnost štěpák mutace .......

2.6.2019 19:45

kubanec napsal(a):
Soused ti v noci vyměnil vajíčka .... slyšel jste někdy slovo genetika štěpitelnost štěpák mutace .......

Samozrejme že viem čo je genetika, ale 4 farby v hniezde ma zaskočili. Keď ste taký chytrý môžete mi prosím napísať čo mám zadať do kalkulačky, aby mi vyhodilo tieto farby?

2.6.2019 20:04
kubanec

XXX.XXX.103.242

No chytrej nejsem když si dáte do vyhledávače na diskusi alexandr malý tak tam máte mraky odkazu na dohadovani se kvůli různým mutacim a skládáním párům váš samec prostě štěpí a samice taky to by jste musel znát rodiče jak samce tak samice pak by jste věděl jaký barvi můžete očekávat vzhledem k tomu že se na váš dotaz nikdo neozval tak lidi co rozumí mutacim už nemaj sílu tu furt dokola něco vysvětlovat tak ať se daří...

3.6.2019 12:07
misimisi

XXX.XXX.243.14

No s olivovou mi to moc nevychází, tak jestli ta samice není spíše šedá 1f zelená, pak to vychází takto. Nejsem na mutace přeborník, tak zkuste hodit foto vašeho páru, třeba zkušenější poznají i pohledem. Hezký den 😉

3.6.2019 14:54
Lenkok

XXX.XXX.246.66

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zdravím chovatelia.
Mám páru Alexandrov malých. Samec zelený a samica olivová. V hniezde majú 4 mladé a každé je inej farby. Zelený, olivový, modrý a šedý. Vie mi niekto povedať ako je to možné?

Ďakujem za odpoveďe.

Je to velice jednoduché, oba ptáci Vám štěpí modrou. 🤣
Do kalkulačky zadáte zelený/ modrý a zelená 1f šedá/ modrá.
S touto kombinací Vám vylezou ty varianty, které uvádíte.

4.6.2019 10:37

misimisi a Lenkok ďakujem za odpovede

Přidejte reakci

Přidat smajlík