Pyrura zelenolící

Prodám Pyruru zelenolícího - Prodám pyrura zelenolící 1x žlutoprsá samice,...
1200 Kč
Mám mojeho mazlíka Pyruru v bytě ve voliéře 101 x Š 61 x V 127 cm Ale prostě je to cestovatel a nudí se v kleci. V takovém horku ho vypouštím až po setmění protože musím větrat oknama. Máte to někdo nějak ošetřeno? Síťky proti hmyzu do oken na sucháč rozhodně nedám (Ten blbec by skončil na zemi z 5. patra aji se síťkou). Viděl jsem síťky s alu rámem ale to se cenou blíží samotnému plastovému oknu. Hledám něco 100% bezpečného ale jsem v nájmu a nemůžu vrtat do oken. Za cokoliv budu moc vděčný.
Děkuji, Vojta a hlavně Barňas který už se nemůže dočkat až bude venku celý víkend i s otevřeným oknem.
zd50
napsal(a):
Zdravím,
prostě si vyrobte rám z dřevěných hranolů a místo síťky bych použil pletivo. Uchycení si musíte vymyslet sám podle možností rámu okna. Náklady odhaduji podle velikosti okna tak mezi 300 - 500 Kč. Vše potřebné se dá koupit v obchodech pro kutily. Práci zdar
No já jsem myslel že existuje už něco takového co se jenom přichytí na venkovní rámy oken, právě že se mi nechtělo vrtat hmoždinky okolo oken, které za pár let zase budu muset sádrovat. Navíc mi přes okna teče ale vlastně pokud mi nebyli schopní uznat jejich vinu a opravit to do teď, tak to neudělají nikdy.
No a právě rám si sám vyrábět nechcu, protože při rozměrech oken bych tomu nevěřil a zase pletivo přichytit velkou podložkou na okno by bylo třeba po každém větru přitáhnout projistotu což je asi tak každý den. A já už jsem způsobil 2 papouškům smrt vlastní vinou a tohle mi rozum nedovolí. (Aby mě někdo neukamenoval byl to jednou teflon a jednou jsem usnul v objetí...Potrestaný jsem za to byl dost)
Vocko
napsal(a):
Mám mojeho mazlíka Pyruru v bytě ve voliéře 101 x Š 61 x V 127 cm Ale prostě je to cestovatel a nudí se v kleci. V takovém horku ho vypouštím až po setmění protože musím větrat oknama. Máte to někdo nějak ošetřeno? Síťky proti hmyzu do oken na sucháč rozhodně nedám (Ten blbec by skončil na zemi z 5. patra aji se síťkou). Viděl jsem síťky s alu rámem ale to se cenou blíží samotnému plastovému oknu. Hledám něco 100% bezpečného ale jsem v nájmu a nemůžu vrtat do oken. Za cokoliv budu moc vděčný.
Děkuji, Vojta a hlavně Barňas který už se nemůže dočkat až bude venku celý víkend i s otevřeným oknem.
A co strejda Google?