Koupím Holoubka Diamantového

Prodám Holoubka diamantového - Koupím Holoubka Diamantového různých mutacíc...
150 KčDobrý den, včera jsem koupil na burze hloubka, ale neskontroloval jsem mu nohy.doma jsem přišel na tohle. můžete mi prosím někdo poradit jestli se s tím dá ještě něco udělat? děkuji
Franta.
napsal(a):
Dobrý den, včera jsem koupil na burze hloubka, ale neskontroloval jsem mu nohy.doma jsem přišel na tohle. můžete mi prosím někdo poradit jestli se s tím dá ještě něco udělat? děkuji
Chybami se člověk učí. Příště než zaplatíte, tak budete vědět za co. A ten, co vám toto prodal, styděl bych se. Představte si, že byste takto koupil něco o nulu nebo dvě dražšího.
Uživatel s deaktivovaným účtem
s tímhle fakt nic, i kdyby antibiotika, šlachy v prstech už budou nevratně zjizvené se vším okolo.
Da sa zohnat u zverolekara. Vysusi to a antibiotikum zabrani dalsiemu sireniu. Pozor farbi na modro.
Podla foto, mu to bude treba poprepichovat a povytlacat. Nastriekat, dat ho na cisty papier, aby to mal v suchu a bol na cistom.
Liecil som nie podobne, nastriekal som do stupla od pet flase a natieral vatovou tycinkou. Vtak sa z toho dostal.
Tuto samicku som liecil este z horsieho, mala k tomu este aj vnutornych a vonkajsich parazitov. Prisla o prstiky. Tak vdacneho vtaka som este nevidel. Zobral som ju z lutosti.