Prodám

Prodám Holoubka diamantového - Prodám 3,0 holoubek diamantové 200 Kč kus a...
Dobrý den, včera jsem koupil na burze hloubka, ale neskontroloval jsem mu nohy.doma jsem přišel na tohle. můžete mi prosím někdo poradit jestli se s tím dá ještě něco udělat? děkuji
Franta.
napsal(a):
Dobrý den, včera jsem koupil na burze hloubka, ale neskontroloval jsem mu nohy.doma jsem přišel na tohle. můžete mi prosím někdo poradit jestli se s tím dá ještě něco udělat? děkuji
Chybami se člověk učí. Příště než zaplatíte, tak budete vědět za co. A ten, co vám toto prodal, styděl bych se. Představte si, že byste takto koupil něco o nulu nebo dvě dražšího.
Uživatel s deaktivovaným účtem
s tímhle fakt nic, i kdyby antibiotika, šlachy v prstech už budou nevratně zjizvené se vším okolo.
Da sa zohnat u zverolekara. Vysusi to a antibiotikum zabrani dalsiemu sireniu. Pozor farbi na modro.
Podla foto, mu to bude treba poprepichovat a povytlacat. Nastriekat, dat ho na cisty papier, aby to mal v suchu a bol na cistom.
Liecil som nie podobne, nastriekal som do stupla od pet flase a natieral vatovou tycinkou. Vtak sa z toho dostal.
Tuto samicku som liecil este z horsieho, mala k tomu este aj vnutornych a vonkajsich parazitov. Prisla o prstiky. Tak vdacneho vtaka som este nevidel. Zobral som ju z lutosti.