Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.6.2019 23:45
Martys

XXX.XXX.99.231

Dobrý den prosím vás šlo by něco udělat z tou reklamou co při každém kliknutí opět naskočí nejde mi to zablokovat a je to otravné již kvůli tomu na ifaunu téměř nekoukám

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.6.2019 07:00
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mne to brutal leze na nervy ale bohuzial sa s tym neda asi jic robit.

23.6.2019 07:27
jirkaz

XXX.XXX.129.157

Martys napsal(a):
Dobrý den prosím vás šlo by něco udělat z tou reklamou co při každém kliknutí opět naskočí nejde mi to zablokovat a je to otravné již kvůli tomu na ifaunu téměř nekoukám

A kdo si myslíš, že bude hradit provoz ifauny, když tu reklamy nebudou ? Je to něco za něco.

23.6.2019 07:58
Jamro

XXX.XXX.210.216

Na inych forach si zaplatis clenstvo VIP, forum aj cela stranka je pre VIP clenov bez reklamy. Samozrejme je tam aj reklama, obrazky na boku stranky, ale nie taka nechutna vyskakovacia ako tu. Ides na nieco, skoci reklama a uz si na inej blbej stranke. Vela ludi sem prestalo kvoli ich reklame chodit.

23.6.2019 09:17

Martys napsal(a):

Dobrý den,
i nám v redakci by se samozřejmě esteticky a rychlostí načítání líbil web bez reklam, bohužel bychom ale museli iFaunu během měsíce vypnout, protože reklama představuje zásadní zdroj příjmů, bez kterého bychom nemohli existovat. Mockrát vám děkujeme za pochopení.
S pozdravem
redakce webu iFauna.cz

23.6.2019 09:28
pterodactyll

XXX.XXX.35.3

Je jasné, že bez reklam to nepůjde. Ale zde jsou natolik brutální, že skoro nejde nic prohlédnout. Když člověk něco hledá,tak by vyrostl. Již mě také bylo řečeno, když jsem zájemce posílal na Ifaunu,že tam mimo reklam nic není. Je to smutné.

23.6.2019 17:06
Martys

XXX.XXX.99.231

iFauna napsal(a):
Dobrý den,
i nám v redakci by se samozřejmě esteticky a rychlostí načítání líbil web bez reklam, bohužel bychom ale museli iFaunu během měsíce vypnout, protože reklama představuje zásadní zdroj příjmů, bez kterého bychom nemohli existovat. Mockrát vám děkujeme za pochopení.
S pozdravem
redakce webu iFauna.cz

Dobrý den chápu že to bez reklam asi nejde ale nešla by ta reklama nějak upravit aby nenaskakovala při každém kliknutí, na mobilu je to fakt šílený skáče i do textu při psaní

Přidejte reakci

Přidat smajlík