nitra

XXX.XXX.176.38
alexi
napsal(a):
Dobrý den měl bych dotaz kolik se letos pohybuje cena rosel pestrých černé, černé skořice a stepaci děkuji za odpověď
..mam zaujem cenu respektujem..
alexi
napsal(a):
Dobrý den měl bych dotaz kolik se letos pohybuje cena rosel pestrých černé, černé skořice a stepaci děkuji za odpověď
Každy vie že to nestojí 20eur.a stále málo a je o neho zájem.tak ked kupovat nak nepozerat na cenu bud to kupym alebo budem chladat kym nekupym daaké šmejdy.
judaass
napsal(a):
Loni jsem se na černé straky taky ptal a za kvalitní kusy až tisíc euro. Ale jaká bude cena letos nevím. Ale vzhledem k tomu, že jich asi moc nebude, tak cena bude asi vysoká, uvidíme.
Taky jsem zvědavý na vývoj cen téhle mutace, nevím dle čeho soudíte že jich bude málo, ale už jsem navštívil dva chovatele golden gold a černých rozel a i když první hnízda nebyly nic moc, tak ta druhá stály za to , takže mladých zas tak málo nebude. Jestli to myslíte tak, že poptávka převýší nabídku tak to asi máte pravdu, ale k sehnání budou. Cena letos asi moc neklesne, černé do 15000kč a golden gold do 25000kč dle kvality. Při nejhorším stačí zavolat p.Šimonovi ten jich nabízel dost.