Vykup - andulky, korelky, agace, za kolik vykupovali?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.7.2019 11:09
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

..po com vykupovali andulky a korely,agace ...dufam ze az 1eu za andulku dali...

7.7.2019 11:37
Venca Škvor

XXX.XXX.121.61

Co jsem zahlédl tak na Kladně dávali 30 za andulky a to jen pokud jste jim dal i nejakou korelu nebo tak- sólo je nechtěli- a víc jsem ani snad vědět nechtěl... Čekal jsem že si vyberu něco do duhových andulek ale jediné duhové andulky (a to celkem ve špičkové kvalitě co se týče barev) jsem zaregistroval že jich měl plnou bednu výkupák, což mě zamrzelo, jinak na stole ani Ň... Jinak vzhledem k tomu, co je za měsíc tak to u ostatních nebylo s cenami nic zázračného...

7.7.2019 12:09
vegh

XXX.XXX.100.166

gruchy77@pobox.sk napsal(a):
..po com vykupovali andulky a korely,agace ...dufam ze az 1eu za andulku dali...

Toto je už hanba ked vykupák pitá začo vykupovali?Lučenci na stol predaval od 3-do10eur.predalsom 44.kusov.

7.7.2019 12:14
kubanec

XXX.XXX.103.242

Venca Škvor napsal(a):
Co jsem zahlédl tak na Kladně dávali 30 za andulky a to jen pokud jste jim dal i nejakou korelu nebo tak- sólo je nechtěli- a víc jsem ani snad vědět nechtěl... Čekal jsem že si vyberu něco do duhových andulek ale jediné duhové andulky (a to celkem ve špičkové kvalitě co se týče barev) jsem zaregistroval že jich měl plnou bednu výkupák, což mě zamrzelo, jinak na stole ani Ň... Jinak vzhledem k tomu, co je za měsíc tak to u ostatních nebylo s cenami nic zázračného...

Víte proč byly duhovky ve výkupu a ne na stole ? Lidi to daji radši do výkupu aby se duhovky moc nenamnozili a neklesla příští rok cena ......to je legrace co

7.7.2019 14:22
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

vegh napsal(a):
Toto je už hanba ked vykupák pitá začo vykupovali?Lučenci na stol predaval od 3-do10eur.predalsom 44.kusov.

..po 1...nauč sa gramatiku..pita sa píše s y..odchod do školy
..po 2..som nie vykupak
..po 3..v LC..asi tažko za tu cenu
...po4..o andulky nema nik zaujem a ked ano tak0.50-1eu

7.7.2019 15:51
vegh

XXX.XXX.100.166

..po 2..som nie vykupak

Ja som stary Madar tak pišem ako píšem ale ja som tam bol aj predal mislym Lučenci.ked nieste vykupák prečo tu pišete že to-to vykupím za to a zato?ste nahánač pre tal.vykupčymu.

7.7.2019 16:13
jj1

XXX.XXX.81.70

vegh napsal(a):
Ja som stary Madar tak pišem ako píšem ale ja som tam bol aj predal mislym Lučenci.ked nieste vykupák prečo tu pišete že to-to vykupím za to a zato?ste nahánač pre tal.vykupčymu.

Kašlete na toho zaostalce , odvrací pozornost od tématu. A takovejch tu je moc , brečej že nám dělají jen službu že od nás něco vykoupí . Jen kdy by se chovatelé dohodli a pár měsíců jim nic do výkupu neda. Tak bys te vyděli jak ceny půjdou nahoru u výkupčích.

7.7.2019 16:17
zosrnia

XXX.XXX.11.235

..po 2..som nie vykupak

Čo už dodať na takých ľudí ako ste vy,nie každý je taký dokonalí ako vy.

7.7.2019 16:24
roku

XXX.XXX.166.249

Hodonín andulky 30kč,korely 150 až 220kč

7.7.2019 16:25
Venca Škvor

XXX.XXX.213.46

kubanec napsal(a):
Víte proč byly duhovky ve výkupu a ne na stole ? Lidi to daji radši do výkupu aby se duhovky moc nenamnozili a neklesla příští rok cena ......to je legrace co

Nějak v tom postrádám logiku... Abych nemrvil cenu tak je dám do výkupu za 50 korun? Jen pro to abych příští rok nezkazil opět cenu tak je dám zase za prd do výkupu? To je blbost a nic než prodělečné... Spíš v tom vidím lenost si s nimi stoupnout ke stolu a počkat tam třeba hodinu jako ostatní s prodat je za mnohonásobně vyšší cenu než bych dostal ve výkupu, nic víc...

7.7.2019 16:52
ladishk

XXX.XXX.35.82

..po 2..som nie vykupak

Tak seš nebo nejseš výkupák ty čobole? Mrkněte se na jaká témata diskutuje!!!

7.7.2019 17:06
kubanec

XXX.XXX.103.242

Venca Škvor napsal(a):
Nějak v tom postrádám logiku... Abych nemrvil cenu tak je dám do výkupu za 50 korun? Jen pro to abych příští rok nezkazil opět cenu tak je dám zase za prd do výkupu? To je blbost a nic než prodělečné... Spíš v tom vidím lenost si s nimi stoupnout ke stolu a počkat tam třeba hodinu jako ostatní s prodat je za mnohonásobně vyšší cenu než bych dostal ve výkupu, nic víc...

Duhovky jsou dražší a zase tolik jich není do výkupu je nikdo za 30 nedá je tam jiná cena

7.7.2019 19:19
Pavel506

XXX.XXX.5.31

Nič o pánovi neviete tak tie blbé poznámky o pravopise si nechajte pre niekoho koho poznáte

7.7.2019 21:24
Venca Škvor

XXX.XXX.213.46

kubanec napsal(a):
Duhovky jsou dražší a zase tolik jich není do výkupu je nikdo za 30 nedá je tam jiná cena

To je samozřejmě pravda... Jen si myslím že i tak je ta cena jiná, než kdyby šli s přenoskami na stůl a prodávali tam... Pokud je tam dávají pouze pro to aby se nešířily andulky do dalších chovů, svědčí to pouze o povaze a chamtivosti českého národa a jich samotných... To je jako kdybych já, který se léta zabývám "šlechtěním" barevných mutací zpěváků a vzal letošní mladé např. šedomodrého tyrkysového zpěváka a nacpal ho pod cenou do výkupu jen pro to, aby se nedostal do dalšího chovu, aby náhodou někdo neměl to samé, nebo nedej bůh víc než já, protože nejsou ještě tak moc rozšíření s mají ještě dobrou cenu. Nezlobte se na mě, ale to je tak strašně ubohá myšlenka... No nic. To jsem odběhl od původní myšlenky... Zkrátka mě mrzí, že jedu docela dálku (v mém případě to je od Benešova nějakých 60km) abych viděl že to za co já jsem ochoten zaplatit peníz který si kdo určí dle svého za slušnou kvalitu, radši někdo nacpe těžce pod cenou do výkupu jenom pro to, aby někdo jiný příští rok nemrvil ceny... Je to smutné...

8.7.2019 09:17
terentete

XXX.XXX.11.235

Čomu sa čudujete,veď tieto ceny tento čas cez leto výkupcovia využívajú už dlhšiu dobu,a vy patríte medzi nich,ale Vám ide hlavne o provokovanie chovateľov,nakoľko je to vaša diagnóza.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.7.2019 11:44

Začněte chovat kvalitu a né kvantitu. Je hrozné vidět tolik podřadných a zdegenerovaných ptáků. Je hrozné, jak se někteří chlubí kolik desítek mladých (většinou strašné kvality) už mají na bidlech a mysli si, jak jsou TOP chovatelé a utíkají do fronty ve výkupu.Zamyslete se někteří radši nad sebou a né nad tím kolik Vám dá výkup.

8.7.2019 12:01
hersyko

XXX.XXX.144.116

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Začněte chovat kvalitu a né kvantitu. Je hrozné vidět tolik podřadných a zdegenerovaných ptáků. Je hrozné, jak se někteří chlubí kolik desítek mladých (většinou strašné kvality) už mají na bidlech a mysli si, jak jsou TOP chovatelé a utíkají do fronty ve výkupu.Zamyslete se někteří radši nad sebou a né nad tím kolik Vám dá výkup.

Neregistrovaný uživatel

8.7.2019 16:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Po delší době jsem byl na burze v Hodoníně a tam bylo krásně vidět jak supům,(výkup) přinášejí dobrovolně kořist chovatelé a to za PAKATEL.Je to hrozné a zdá se,že bude hůře.

8.7.2019 18:08
pterodactyll

XXX.XXX.35.3

To je pořád dokola,tak je do výkupu nedávejte a uvidíte jak půjdou ceny nahoru.
Byl jsem v Č. Budějovicích a mimo pěti andulek jsem vše prodal na stole. Horské,Kakariki, Andulky duhové i obyč. Než je nechat ve výkupu za 30,raději je věnuji někomu,komu udělám radost.

pavel2646

8.7.2019 21:11
pavel2646

XXX.XXX.120.76

Buďte všichni rádi že nějaký výkup je.Co byste s těmi všemi odchovy dělali.

Neregistrovaný uživatel

9.7.2019 16:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

pavel2646 napsal(a):
Buďte všichni rádi že nějaký výkup je.Co byste s těmi všemi odchovy dělali.

Nechápu proč bych měl být rád,že mě někdo okrádá,snížím chov,zvednu kvalitu a určitě prodám rozumným způsobem.Příklad hejno andulek prodané do výkupu po 30kč třetinová cena,si nevydělalo ani na krmení-a zato mám být rád.Ozve se někdo kdo dělá cokoliv a dvě třetiny z výdělku daruje šéfovi a je tomu rád?

9.7.2019 17:02
Kokr

XXX.XXX.85.112

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nechápu proč bych měl být rád,že mě někdo okrádá,snížím chov,zvednu kvalitu a určitě prodám rozumným způsobem.Příklad hejno andulek prodané do výkupu po 30kč třetinová cena,si nevydělalo ani na krmení-a zato mám být rád.Ozve se někdo kdo dělá cokoliv a dvě třetiny z výdělku daruje šéfovi a je tomu rád?

Jestli on Pavel 2646 nebude taky výkupák, jako gruchy 77. Takže buďme tedy rádi, že na nás mohou vydělávat.

9.7.2019 17:57
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Naříkám, naříkáš, naříkáme.
Jen připomenu 2000 let starý text: " Kdo je bez viny, ať hodí kamenem".
Bylo to v jiné souvislosti, ale v podstatě jde o totéž.
Co by za to mnohý nejen začátečník dal, aby se mu odchov něčeho podařil.
Když není odbyt, tak to nemnožme a mějme radost z toho, že se nám daří.
Ti co mají podnikatelské záměry, ať můj text raději nečtou.

+++

9.7.2019 19:06
jirkaz

XXX.XXX.129.157

Moudivláček napsal(a):
Naříkám, naříkáš, naříkáme.
Jen připomenu 2000 let starý text: " Kdo je bez viny, ať hodí kamenem".
Bylo to v jiné souvislosti, ale v podstatě jde o totéž.
Co by za to mnohý nejen začátečník dal, aby se mu odchov něčeho podařil.
Když není odbyt, tak to nemnožme a mějme radost z toho, že se nám daří.
Ti co mají podnikatelské záměry, ať můj text raději nečtou.

+++

Začátečník si koupí andulky nebo zebřičky, podaří se mu je rozmnožit a odchovy nikdo nechce. Jaké tedy máte řešení ?

9.7.2019 21:25
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

jirkaz napsal(a):
Začátečník si koupí andulky nebo zebřičky, podaří se mu je rozmnožit a odchovy nikdo nechce. Jaké tedy máte řešení ?

Tak Vám odpovídám.
Věřte že, že těch 10 andulek, které ten začátečník možná odchová, že je do podzimu prodá a ani do jara by ho spotřebou krmiva nezruinovaly. Ale oni mají andulek desítky. A ty sežerou víc, než za ně utrží.
Mám v prastaré čtyřmetrové voliéře 2 páry latamů. Aby to nebylo prázdné, jsou tam 4 páry zebřiček, jen tak pro podívání. Nic nekontroluji, žijí jak v přírodě. V listopadu odchytnu asi 40 mláďat, dám do výkupu, případně nějaký pár obměním. Cena 40 - 60 Kč. Je zajímavé, že tam jistě dochází k příbuzenské plemenitbě, protože jarní mláďata na podzim už také hnízdí a odchovy nejsou žádní mrzáčci, ale mnohdy větší než rodiče. Nikdy nebyl problém s prodejem a i kdyby byl, do jara toho krmení ve srovnání s andulkou spotřebují lžičku. Mám to pro radost.

9.7.2019 21:27
jj1

XXX.XXX.75.42

jirkaz napsal(a):

Určitě jich nebude vlas nit stovky , muže to vyměnit za jiné ptactvo.Dělal sem to též za mlada před 40l. A vždy se to prodalo časem co zbylo .Kde jste měl dříve náké vykupak ?????? A odchov se vždy prodal nebo vyměnil . Hlavně to dělali chovatelé kteří to měl.pro radost .Dnes kaž dej chová co má peří a na kvalitu nehledí jen ad má co do výkupu. A že je chov o penězích , blbost . Chovejte jen kvalitu a pro radost a můžete do dotovat .Je to pro věd činu koníček a ne hlavní obživa. .......

10.7.2019 09:31
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

Kokr napsal(a):
Jestli on Pavel 2646 nebude taky výkupák, jako gruchy 77. Takže buďme tedy rádi, že na nás mohou vydělávat.

.kokr ty si mudry ako lampa.......veru len budte radi že neaky vykup existuje...keby nebol tak totalny kolaps by nastal aby za hodinu mali vykupci nakupene za tu sniesnu cenu 30kc..to je uz sila a tisice andul nepredajnych...a cena bude az do decembra 30kc a ked nie aj nižšia...

10.7.2019 10:35
Ladamusa

XXX.XXX.201.122

Moudivláček napsal(a):
Tak Vám odpovídám.
Věřte že, že těch 10 andulek, které ten začátečník možná odchová, že je do podzimu prodá a ani do jara by ho spotřebou krmiva nezruinovaly. Ale oni mají andulek desítky. A ty sežerou víc, než za ně utrží.
Mám v prastaré čtyřmetrové voliéře 2 páry latamů. Aby to nebylo prázdné, jsou tam 4 páry zebřiček, jen tak pro podívání. Nic nekontroluji, žijí jak v přírodě. V listopadu odchytnu asi 40 mláďat, dám do výkupu, případně nějaký pár obměním. Cena 40 - 60 Kč. Je zajímavé, že tam jistě dochází k příbuzenské plemenitbě, protože jarní mláďata na podzim už také hnízdí a odchovy nejsou žádní mrzáčci, ale mnohdy větší než rodiče. Nikdy nebyl problém s prodejem a i kdyby byl, do jara toho krmení ve srovnání s andulkou spotřebují lžičku. Mám to pro radost.

Tenhle příspěvek se mi líbí. Mám to podobné s andulkama, jen tři páry . Zbytek voliér je jiné osazenstvo. Andulky prodávám po stovce na inzerát. Když se neprodají letos, prodají se příští rok na jaře. Ale vše v rozumné míře.

10.7.2019 11:56
ladishk

XXX.XXX.35.82

Ladamusa napsal(a):
Tenhle příspěvek se mi líbí. Mám to podobné s andulkama, jen tři páry . Zbytek voliér je jiné osazenstvo. Andulky prodávám po stovce na inzerát. Když se neprodají letos, prodají se příští rok na jaře. Ale vše v rozumné míře.

Já prodávám stejně . Co neprodám do ledna, prodám výkupu ze dvora za předem domluvené ceny.Nechci se hádat s kdejakým strejcem o stovku na burzách.

10.7.2019 11:58
Kokr

XXX.XXX.85.112

.kokr ty si mudry ako lampa.......veru len budte radi že neaky vykup existuje...keby nebol tak totalny kolaps by nastal aby za hodinu mali vykupci nakupene za tu sniesnu cenu 30kc..to je uz sila a tisice andul nepredajnych...a cena bude az do decembra 30kc a ked nie aj nižšia...

Takže jsi výkupák, teď jsi se prozradil! Proč se ptáš jaké byly ceny v Hodoníně, když teď už víš, za kolik budete vykupovat do prosince?! A nepodepisuješ se ještě někdy "nitra"? Ten je ti v tom psaní hodně podobný!

10.7.2019 13:31
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

Kokr napsal(a):
Takže jsi výkupák, teď jsi se prozradil! Proč se ptáš jaké byly ceny v Hodoníně, když teď už víš, za kolik budete vykupovat do prosince?! A nepodepisuješ se ještě někdy "nitra"? Ten je ti v tom psaní hodně podobný!

..jasne ze vykupim od Teba akurat tak mnichov,a alexandrov ..andulek je V BG,Romania po 50centov na miliony....uz teraz podliezate ceny a nukate mi mnichov modrych po 40eu,a lutino ,albino po 80eu..tak na co davať? 120eu? ked mi ich davate a nukate po 80eu?.....vykupovat budem od septembra ....gruchy77

10.7.2019 15:03
Kokr

XXX.XXX.85.112

..jasne ze vykupim od Teba akurat tak mnichov,a alexandrov ..andulek je V BG,Romania po 50centov na miliony....uz teraz podliezate ceny a nukate mi mnichov modrych po 40eu,a lutino ,albino po 80eu..tak na co davať? 120eu? ked mi ich davate a nukate po 80eu?.....vykupovat budem od septembra ....gruchy77

Takže jsem měl pravdu! A vymysli si ještě nějakou jinou přezdívku a nech za sebe psát někoho jiného, podle toho tvého slohu tě už každý pozná!

10.7.2019 17:02
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

Kokr napsal(a):
Takže jsem měl pravdu! A vymysli si ještě nějakou jinou přezdívku a nech za sebe psát někoho jiného, podle toho tvého slohu tě už každý pozná!

..ty len trepeš chod sa schladit..

10.7.2019 17:21
Kokr

XXX.XXX.85.112

..ty len trepeš chod sa schladit..

Já trepem a ty se schováváš za různé identity. Mám radost že jsem tě odhalil a doufám že si o tobě všichni udělají obrázek co jsi za člověka. Gruchy 77,nitra atd. Styď se!!!

Neregistrovaný uživatel

10.7.2019 17:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Gruchy 77 je borec,ten dokáže udělat bordel i na vlákně které sám založil.

clok

10.7.2019 18:35
clok

XXX.XXX.57.161

Tak reaguji na ty ceny...vykup daval v hodonine kakarik cc zluty-200...agos mutace fiseri..150...a kakarik cc...zeleny 150

10.7.2019 19:30
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

Kokr napsal(a):
Já trepem a ty se schováváš za různé identity. Mám radost že jsem tě odhalil a doufám že si o tobě všichni udělají obrázek co jsi za člověka. Gruchy 77,nitra atd. Styď se!!!

..ja sa neschovavam za ziadne identity...moj zlatý ...

10.7.2019 22:32
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Pánové, podnikejte v jiném oboru a nehádejte se. Snad víte, co nejde na odbyt, to neprodukujte.
Přečtiee si text Jacka Londona. Pro vás asi prehistorický. " Všichni se vrhli na mrkev, byl o ní zájem. Ale najednou jí byl o mnoho. Ti, kteří zvážili množství práce, tak ji dovedli až do sklizně. Ti , kteří byli podnikatelé ji zaorali a zaseli něco jiného ". A kdo myslíte, že zkrachoval ? Samozřejmě ti co vypěstovali tu nádhernou mrkev, pro kterou nebyl odbyt. A my se dnes divíme.
Odlišme odchov pro komerci a pro ptěšení a pak reagujme. To jsem zase mnohé naštval..

Neregistrovaný uživatel

11.7.2019 16:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Ta mrkev to je také pěkná potvora,velmi poučné zejména pro mladé chovatele,ale ty asi zajímají úplně jiné věci.

11.7.2019 17:41
kubanec

XXX.XXX.103.251

Radši než mrkev doporučuji cibuli

11.7.2019 22:05
Jamro

XXX.XXX.210.216

Ked vam to vadi, ze sa vykupci dohaduju na rovnakej cene vykupu a nizkej cene. Dajte podnet na Protimonopolny urad.

Ja osobne do vykupu nedam ani pierko, nie to este vtaka.

12.7.2019 20:30
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

Jamro napsal(a):
Ked vam to vadi, ze sa vykupci dohaduju na rovnakej cene vykupu a nizkej cene. Dajte podnet na Protimonopolny urad.

Ja osobne do vykupu nedam ani pierko, nie to este vtaka.

..........super odpoved...100bodov..krasny vecer..

13.7.2019 10:19

Jasně nikdo do výkupu nic nedá ani pírko a jsou tam řady jak za komančů na banány.

13.7.2019 13:59
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

Jasně nikdo do výkupu nic nedá ani pírko a jsou tam řady jak za komančů na banány.

..presne ako pišete nikto nič neda a o 4h budú v radoch ako na banany...mozno im daju 1eu aj to asi vravím vela pripadne andule ani vykupovat nebudu...

13.7.2019 21:29
tilia

XXX.XXX.82.57

Jen pro info, za modré mnichy mě výkupák nabízel 600Kč - 24e..... a jiný asi slušnější dal 1200Kč - 48e. Takže nedat prvnímu a pár si jich obvolat.

14.7.2019 13:40
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

...no pochvalte sa ako vykupovali andulky na SK az 1eu a po hodine nevykupovaly..korely4-7eumutacie a albina po 10eu ....vykupovaly hlavne rozely,15-25eu,alexandre 20-50eu...super ceny a staly ste v radoch ako nemtavy...krasny den a ze do vykupu ani pierko a bolo vas v radoch ako maku ..

14.7.2019 20:23
zosrnia

XXX.XXX.190.162

...no pochvalte sa ako vykupovali andulky na SK az 1eu a po hodine nevykupovaly..korely4-7eumutacie a albina po 10eu ....vykupovaly hlavne rozely,15-25eu,alexandre 20-50eu...super ceny a staly ste v radoch ako nemtavy...krasny den a ze do vykupu ani pierko a bolo vas v radoch ako maku ..

Keby arogantný blázni lietali,vy určite nikdy nepristanete.

16.7.2019 05:50
dorotka254

XXX.XXX.104.217

Tak to je super 30 kc za andulku. To ji radsi pustim. Svaz chovatelu v kazdem meste co se porada burza by mel urcit ceny vykupcum trochu rozume a ne ze si urcuji oni a pokud se jim to nebude libit no tak proste at vypadnou nedostanou nic. Tato sezona je docela slaba na mladata. Docela me tedy udivuje cena u vykupcu

16.7.2019 05:52
dorotka254

XXX.XXX.104.217

Tak to je super 30 kc za andulku. To ji radsi pustim. Svaz chovatelu v kazdem meste co se porada burza by mel urcit ceny vykupcum trochu rozume a ne ze si urcuji oni a pokud se jim to nebude libit no tak proste at vypadnou nedostanou nic. Tato sezona je docela slaba na mladata. Docela me tedy udivuje cena u vykupcu

16.7.2019 08:56
bb-k

XXX.XXX.13.145

to asi neklapne,spíš zkuste donnutit lidi,ať nestojí frontu u výkupu a prodávají na stolech-ať si to výkupci obejdou

16.7.2019 22:20
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

--------prepad cien všade v celej europe a na stoloch predate len mizive percento a v radoch zadarmo pred vykupmi stojite v nekonecnych radoch zamyslite sa či to ma zmysel chovat pri dnesnych cenach krmiva cista strata andulka 30kc..

17.7.2019 10:00
zosrnia

XXX.XXX.190.162

--------prepad cien všade v celej europe a na stoloch predate len mizive percento a v radoch zadarmo pred vykupmi stojite v nekonecnych radoch zamyslite sa či to ma zmysel chovat pri dnesnych cenach krmiva cista strata andulka 30kc..

Najlepšie keby sa nechovalo na Slovensku vôbec nič,a tý darebáci a priekupníci by si museli hľadať poctivú prácu aby sa uživili a nie využívajú chovateľov a žijú na ich poctivéj práce ich koníčka.

17.7.2019 11:07
euw

XXX.XXX.130.198

To je gól! Výkupca poukazuje chovateľom na nerentabilitu chovu vtáctva. Asi chce zostať o chlebe a vode.

17.7.2019 13:30
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

euw napsal(a):
To je gól! Výkupca poukazuje chovateľom na nerentabilitu chovu vtáctva. Asi chce zostať o chlebe a vode.

..po prve zobud sa..kupujem len mníchy a alexandrov...aj to za ceny ako som pisal že,ich teraz nepredaš nikde na stole albino,lutino 100-120eu...a jojkate teraz cez prazniny aby ich bral po 80eu..ty to nedokazes predat ani za 80eu na stole...a ked moj zlaty chces vediet pre mnozitela andulky je jedine zaujímavy mesiac januar,februar marec...aj to cena 3eu..maš možnosť ich nakupit na haldy za 1eu a mozeš predavať okrem toho ze kvakaš a množís nevies nič len k...trepať...ostatne mozes len nadavat ze andula po 1eu...ak si si vsimol uz tento rok nedostanes za albino korelu 20eu ako inokedy budes rad ze ju tam drbnes v statí v rade po 10eu...andulky som nikdy nekupoval...ani o ne nikde nie je zaujem krasny den...

17.7.2019 14:14

..po prve zobud sa..kupujem len mníchy a alexandrov...aj to za ceny ako som pisal že,ich teraz nepredaš nikde na stole albino,lutino 100-120eu...a jojkate teraz cez prazniny aby ich bral po 80eu..ty to nedokazes predat ani za 80eu na stole...a ked moj zlaty chces vediet pre mnozitela andulky je jedine zaujímavy mesiac januar,februar marec...aj to cena 3eu..maš možnosť ich nakupit na haldy za 1eu a mozeš predavať okrem toho ze kvakaš a množís nevies nič len k...trepať...ostatne mozes len nadavat ze andula po 1eu...ak si si vsimol uz tento rok nedostanes za albino korelu 20eu ako inokedy budes rad ze ju tam drbnes v statí v rade po 10eu...andulky som nikdy nekupoval...ani o ne nikde nie je zaujem krasny den...

Pane Petře ..... donesla se mě vaše aktivita zde na fauně,tudíž budu razantně řešit!!!! Zaprvé nejste žádný výkupčí! pouze brigádník o SO a NE . ,nejste schopen zajistit ani dopravu 400km z Čr? Více budeme řešit osobně,nebo vám tuto brigádu jednoduše zatrhnu a postarám se .Dále vy nejste nikdo! natož člověk co určuje ceny v evropě ani v ČR,SR,....Bohužel jste dostal nějakou pravomoc,kterou jste zneužil,.....Vše vyřešíme.Všem diskutujícím se omlouvám za názory špatně určeného člověka.

17.7.2019 16:02
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

Pane Petře ..... donesla se mě vaše aktivita zde na fauně,tudíž budu razantně řešit!!!! Zaprvé nejste žádný výkupčí! pouze brigádník o SO a NE . ,nejste schopen zajistit ani dopravu 400km z Čr? Více budeme řešit osobně,nebo vám tuto brigádu jednoduše zatrhnu a postarám se .Dále vy nejste nikdo! natož člověk co určuje ceny v evropě ani v ČR,SR,....Bohužel jste dostal nějakou pravomoc,kterou jste zneužil,.....Vše vyřešíme.Všem diskutujícím se omlouvám za názory špatně určeného člověka.

........................ ..............sloboda slova teším sa

17.7.2019 16:36
tyty

XXX.XXX.94.54

........................ ..............sloboda slova teším sa

Už by jste se měl vzpamatovat a aspon si vyplnit profil
Jinak budete pořát jen tlučhuba

18.7.2019 07:59
Kokr

XXX.XXX.85.112

Konečně se našel někdo, kdo s tímto bláznem udělá pořádek! Ten člověk by se měl jít léčit! Držím Vám palce.

18.7.2019 16:04
kubanec

XXX.XXX.103.242

Aspoň tu byla legrace a měl v ledačems pravdu andule šli fakt na 30 jak předpovídal.....to muselo bejt zoufalství pro mnoho lidí

18.7.2019 20:19
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

Kokr napsal(a):
Konečně se našel někdo, kdo s tímto bláznem udělá pořádek! Ten člověk by se měl jít léčit! Držím Vám palce.

.........velmi sa tesím ceny robí trh...a dufam ze sa budete hrnut s tyma andulkami teraz cez leto za 20kc..a mozno sa ani vykupovať nebudou .a o 4 h v radoch nastupeny .taky je trh a hlavne v kapitalizme a s tym panom sa rad stretnem.a može urcovat cenu andulek aj 200kc len kto mu ich da v hlavicke to ma pomylené.tesím sa na neho ...

18.7.2019 22:32
Kokr

XXX.XXX.85.112

.........velmi sa tesím ceny robí trh...a dufam ze sa budete hrnut s tyma andulkami teraz cez leto za 20kc..a mozno sa ani vykupovať nebudou .a o 4 h v radoch nastupeny .taky je trh a hlavne v kapitalizme a s tym panom sa rad stretnem.a može urcovat cenu andulek aj 200kc len kto mu ich da v hlavicke to ma pomylené.tesím sa na neho ...

No, myslím si, že až si s tebou muhali promluví, tak už brigádníka dělat nebudeš! Tady vůbec nejde o to, kolik stojí andulka, tady jde o to, že si hraješ na něco, co nejsi! Ale já stejně nevěřím že se z toho poučíš. Za chvilku tady budeš psát pod jinou přezdívkou ty tvoje nesmysly!

18.7.2019 22:46
arčí88

XXX.XXX.158.34

Můj pohled ohledně cen ve výkupu. Cenu určuje poptávka a nabídka. Nic jiného v tom není. To máte se vším. Příklad poslední dva roky cena sena, málo sena tak cena je tak vysoká a když je hodně sena tak cena je třeba poloviční. Přijel ke mně výkupčí měl jsem inzerát na letošní rosely pestrý a alexandry velký tak mě dal cenu za ně co jsem chtěl. Tak říkal že půjde cena dolů a taky jo. V Sobotce byla cena 400kč a 1800kč a mě dal 700kč a 2100kč. Tak proč bych mu je nenechal za takvou cenu.

19.7.2019 10:01
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

Kokr napsal(a):
No, myslím si, že až si s tebou muhali promluví, tak už brigádníka dělat nebudeš! Tady vůbec nejde o to, kolik stojí andulka, tady jde o to, že si hraješ na něco, co nejsi! Ale já stejně nevěřím že se z toho poučíš. Za chvilku tady budeš psát pod jinou přezdívkou ty tvoje nesmysly!

........dobre sa smejem na tyma nezmyslami aspom rozmyslaj tou hlavickou co pišes a trepeš aj s tym panom..presne ako napisal pan cenu tvorí nabidka a poptavka....... ............len trepete a ste radi ze im ich odovzdate aj za 20kc..bodaj by nevykupovali.....ani nebudu...potom nech ich zobere od vas ten premudreli pan za 100kc treba mu ich dat ....len potrom mu treba povedat ze zije v trhovom systeme nie v ruzovej rozpravke..

19.7.2019 10:04
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

arčí88 napsal(a):
Můj pohled ohledně cen ve výkupu. Cenu určuje poptávka a nabídka. Nic jiného v tom není. To máte se vším. Příklad poslední dva roky cena sena, málo sena tak cena je tak vysoká a když je hodně sena tak cena je třeba poloviční. Přijel ke mně výkupčí měl jsem inzerát na letošní rosely pestrý a alexandry velký tak mě dal cenu za ně co jsem chtěl. Tak říkal že půjde cena dolů a taky jo. V Sobotce byla cena 400kč a 1800kč a mě dal 700kč a 2100kč. Tak proč bych mu je nenechal za takvou cenu.

................presne tak ako pišete..

19.7.2019 12:56

Petře ty jsi opravdu nějak narušený,přesně jak píšeš možná se vykupovat nebudou? vykupovat se nebudou u tebe, ty nebudeš přicmrnávat nám, jelikož jsi dopadl stejně jako v Nitře.A stejně dopadneš u mě,pořád omýláš věc trhu poptávka a nabídka,ale ty jsi měl 3.roky stejnou provizi? nestačilo ti ? Vůbec nechápu proč se snažíš uměle snížit cenu ,vždyt ti to vydělává ?nebýt chovatelů andulek jsi ,bez peněz,jelikož mutacím nerorumíš,nerozeznáš -tvé počiny u agopornisů,....Opravdu se zamysli co je pro tvojí osobu nejvýhodnější. Více nebudu řešit přes fb,faunu atd.

19.7.2019 14:55
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

Petře ty jsi opravdu nějak narušený,přesně jak píšeš možná se vykupovat nebudou? vykupovat se nebudou u tebe, ty nebudeš přicmrnávat nám, jelikož jsi dopadl stejně jako v Nitře.A stejně dopadneš u mě,pořád omýláš věc trhu poptávka a nabídka,ale ty jsi měl 3.roky stejnou provizi? nestačilo ti ? Vůbec nechápu proč se snažíš uměle snížit cenu ,vždyt ti to vydělává ?nebýt chovatelů andulek jsi ,bez peněz,jelikož mutacím nerorumíš,nerozeznáš -tvé počiny u agopornisů,....Opravdu se zamysli co je pro tvojí osobu nejvýhodnější. Více nebudu řešit přes fb,faunu atd.

.....daj si to v tej hlavicke do poriadku...krasny den..

Přidejte reakci

Přidat smajlík