Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
foto 1 samice, foto 2 možná samice, foto 3 samec-jak umí být fotky klamavé.
pepsy
napsal(a):
To samozřejmě víme, že je to jeden pták, jen tady kolega výše poukazoval spíš na to, že fotky matou, lepší je to "naživo". Čtěte pozorně, než začnete poučovat
Já čtu pozorně,možná"poukazoval"ale na všech fotkách je víc než jasné,že se jedná o stejného ptáka,ani k tomu nepotřebuji brýle!!!Tak si laskavě nechte svoje poučování pro sebe!K.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
kubrt11
napsal(a):
Fotky jsou klamavé hlavně pro Vás,je pořád jeden a ten samý pták!!!
Pane kubrt 11 vy máte ,ale postřeh, že je to jeden pták poznal i můj malý vnuk.To upozornění se vám vůbec nepovedlo!!!
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pane kubrt 11 vy máte ,ale postřeh, že je to jeden pták poznal i můj malý vnuk.To upozornění se vám vůbec nepovedlo!!!
Bohužel kdo nechce pochopit, nepochopí, a pan kubrt11 je toho zářným příkladem. Není divu, že tady diskuze umírají na úbytě, když se lidi chtějí jen hádat
pepsy
napsal(a):
Bohužel kdo nechce pochopit, nepochopí, a pan kubrt11 je toho zářným příkladem. Není divu, že tady diskuze umírají na úbytě, když se lidi chtějí jen hádat
Pan Kubrt11 pochopil,že tady má co do činění s panem rejpalem chytrým jtkromerem,takových tu potřebujeme více,a můžeme to rovnou zabalit,říká se jim"potrefená husa"!Nejlépe bude,když na takové nebudem vůbec reagovat,ano je to časem omrzí!!!
kubrt11
napsal(a):
Pan Kubrt11 pochopil,že tady má co do činění s panem rejpalem chytrým jtkromerem,takových tu potřebujeme více,a můžeme to rovnou zabalit,říká se jim"potrefená husa"!Nejlépe bude,když na takové nebudem vůbec reagovat,ano je to časem omrzí!!!
S každým dalším svým příspěvkem ze sebe děláte většího a většího hlupáka. jtkromer pouze poukázal na to, že fotky můžou klamat a nemusí to z nich být pokaždé jasné. Bohužel to nenapsal doslova, protože předpoklálal u ostatních diskutujících aspoň minimální úroveň inteligence. Nevím, jsetli pouze nemáte svůj den, ale věřte, že jtkromer tím nemyslel vůbec nic zlého.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
kubrt11
napsal(a):
Pan kubrt 11 nepochopil vůbec,ale vůbec nic,vy jste byl první kdo po mě vyjel protože má první odpověď na dotaz pro vás byla moc složitá a z mojich a jiných reakcí jste se vykroutil.Vaše poslední reakce hraničí s urážkou a proto mě nestojí za reakci-je to od vás ubohé. P.S-Děkuji pánům pepsy a jirkaz, že se vám vše snažili vysvětlit i když úplně marně.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pan kubrt 11 nepochopil vůbec,ale vůbec nic,vy jste byl první kdo po mě vyjel protože má první odpověď na dotaz pro vás byla moc složitá a z mojich a jiných reakcí jste se vykroutil.Vaše poslední reakce hraničí s urážkou a proto mě nestojí za reakci-je to od vás ubohé. P.S-Děkuji pánům pepsy a jirkaz, že se vám vše snažili vysvětlit i když úplně marně.
Jediné co pan Kubrt11 chápe je,že tady píší lidé,kteří se zabývají hloupostmi,a o chovatelství nemají velkého ponětí!Zas...toto vlákno svými nesmyslnými výpady,což svědčí o jejich inteligenci,né o mé!Źádám proto zainteresované postižené,výše citované"chovatele",aby zklidnili své hormony,a věnovali se pro ně užitečnějším činnostem,např.studiu odborné chovatelské literatury,aby zde neplácali nesmysli!!!Děkuji.K.
kubrt11
napsal(a):
Jediné co pan Kubrt11 chápe je,že tady píší lidé,kteří se zabývají hloupostmi,a o chovatelství nemají velkého ponětí!Zas...toto vlákno svými nesmyslnými výpady,což svědčí o jejich inteligenci,né o mé!Źádám proto zainteresované postižené,výše citované"chovatele",aby zklidnili své hormony,a věnovali se pro ně užitečnějším činnostem,např.studiu odborné chovatelské literatury,aby zde neplácali nesmysli!!!Děkuji.K.
papajan
napsal(a):
Já jsem jí koupila jako samici, ale zmátlo mě, že si pořád prozpěvuje, tak jsem byla na vahách, jestli to není samec.
Dobrý den,
rád bych navázal na původní téma tohoto vlákna a zmínku o zpěvu. Jak je to vlastně se zpěvem samice? Ve všech článcích se píše o zpěvu a volání samce, ale o samici nis. Někde jsem se dočetl, že to může být i rozeznávací znak pohlaví - volání ku-ky, ku-ky.
Prosím zkušení poraďte jak to je.