Dobrý den , pomohl by mi někdo určit mutaci této samičky? A jaké budou mladé když je v páru s přírodním samcem? děkuji
Tak mladé už začínají vylétat z budky a takto vypadají?
Poradí někdo jaká je to mutace?
Na rudobřichou mají podle mě břicha spíše oranžová jako opalín ale zase jsem nemohl najít opalínu se přírodním zbarvením zad . Nebo taková kombinace být může? Nebo je možnost že jim břicha ještě zrudnou? Je to můj první odchov neofém.
Ještě je tu toto mládě , které se od sourozenců lišilo brzy po narození . Zatímco ostatní měli chmíří bílé, toto mělo chmíří šedé. Vysvětlil sem si to tím , že by mohlo mít tmavý faktor.
A dále má oranžovou jenom do půlky břicha. Je to tím že to je samice, která v přírodním zbarvení má žlutou také jen do půlky břicha?
Děkuji za rady.
pavka.L
napsal(a):
Tak mladé už začínají vylétat z budky a takto vypadají?
Poradí někdo jaká je to mutace?
Na rudobřichou mají podle mě břicha spíše oranžová jako opalín ale zase jsem nemohl najít opalínu se přírodním zbarvením zad . Nebo taková kombinace být může? Nebo je možnost že jim břicha ještě zrudnou? Je to můj první odchov neofém.
U opalínu se občas vyskytne pták se žlutým peřím na zádech. Takže podle mne máte mutaci rudobřichý opalín.