Zdravím vás...
Mam otázku moja andulka ma také slabé lamave pierka co by to mohlo byt... Ďakujem pekne za odpovede
eli22
napsal(a):
Zdá se Vám, že něco řeším? Je tam pouze pár otázek, na zadavatel. S tím máte problém? Vás jsme se na nic neptala, tak nevím, proč reagujete?
Omlouvám se .Ale určit diagnozu a potom se teprve ptát na průběh? Znovu se omlouvám.,možná vás nějak poučí člověk co evidentně nemá vůbec ponětí co má doma.
barabán
napsal(a):
Omlouvám se .Ale určit diagnozu a potom se teprve ptát na průběh? Znovu se omlouvám.,možná vás nějak poučí člověk co evidentně nemá vůbec ponětí co má doma.
Ptala jsem se ze zajímavosti, protože jsem se setkala s několika skokany, ale jejich stav byl po celou dobu neměnný, aby byl chvilku ok a pak zase tak špatný, tak je pro mě novota, zvláště pak když je to už tříletý pták, proto jsem se ptala.
Zřejmě to skokan bude, ale jak říkám, ještě jsem se s tím u tak staré andulky nesetkala. Většinou v tomto věku byly "klasickým hotovým skokanem" se souměrnými stranami, nevím,jak to jinak vysvětlit. Podobný průběh, co popisujete, jsem zaznamenala jen u jednoho mníška, ale tam se jednalo ne o BFD, ale o PBFD. Je možné, že u Vaší andulky se vir probudí v době, kdy třeba přepeřuje, což je náročné pro imunitní systém a stresující, nebo v období větší zátěže organizmu.