Mníšek šedý - recesivní ino - koupím

Sháním Mníška šedého - Koupím mníšky šedé - recesivní ino i štěpitelné na r...
Dohodou
michal1962
napsal(a):
Mozem priniest mnisek snow white modry 2ks samce mam DNA
Dobrý deň,nebudem zakladať zbytočné vlákno ohľadom Nitry a chcem sa spýtať aká bola včerajšia burza v Nitre,zaujímala by ma návštevnosť predávajúcich chovateľov exotov v pavilóne určenom pre vtáctvo a dodržiavanie určených pravidiel,ceny výkupu rôznych druhov exotov,a ranný vstup na výstavisko či fungoval bočný vstup,ďakujem za všetky reakcie a odpovede.
zosrnia
napsal(a):
Dobrý deň,nebudem zakladať zbytočné vlákno ohľadom Nitry a chcem sa spýtať aká bola včerajšia burza v Nitre,zaujímala by ma návštevnosť predávajúcich chovateľov exotov v pavilóne určenom pre vtáctvo a dodržiavanie určených pravidiel,ceny výkupu rôznych druhov exotov,a ranný vstup na výstavisko či fungoval bočný vstup,ďakujem za všetky reakcie a odpovede.
Burza bola velmi dobra, vyber vtactva vzhladom na dovolenkove obdobie celkom dobre. Predal som vsetko ,kupil som co som chcel a za paradnu cenu. Okolo 7:30 plna hala ludi. Ideme aj nabuduce.
Chcem iba pripomenut neprajnikom tejto burzi, ze Agrokomplex nekonci, co skoncilo je burza v Krskanoch.
Uživatel s deaktivovaným účtem
marian33
napsal(a):
Burza bola velmi dobra, vyber vtactva vzhladom na dovolenkove obdobie celkom dobre. Predal som vsetko ,kupil som co som chcel a za paradnu cenu. Okolo 7:30 plna hala ludi. Ideme aj nabuduce.
Chcem iba pripomenut neprajnikom tejto burzi, ze Agrokomplex nekonci, co skoncilo je burza v Krskanoch.
AdamVozokany
XXX.XXX.147.70
Naco sa stale vypytujete kolko tam bolo ludi, vtakov, ci boli otvorene a ake vchody ked to stale bojkotujete a nadavate na NItru. Ak sa Vam tam nieco nepaci, tak tam nechodte a nepytajte sa kazdy mesiac tie iste otazky jak hotentoti sak to sa neda citat uz!!!!!!! Chodte sa tam pozriet osobne!
Dobrý den, byl jsem na burze poprvé, tak nedokážu posoudit kolik tam bylo lidí oproti minulým burzám. Ale prostředí se mi líbilo, zpevněné parkování, oddělené jídlo od zvířat. Ne jako v Hodoníně, na pultech vyskládané klobásy, maso a vedle stojí auto se slepicemi. Hnus!
AdamVozokany
napsal(a):
Naco sa stale vypytujete kolko tam bolo ludi, vtakov, ci boli otvorene a ake vchody ked to stale bojkotujete a nadavate na NItru. Ak sa Vam tam nieco nepaci, tak tam nechodte a nepytajte sa kazdy mesiac tie iste otazky jak hotentoti sak to sa neda citat uz!!!!!!! Chodte sa tam pozriet osobne!
AdamVozokany
napsal(a):
Zdravým Ťa kamarát,v prvom rade by som Ťa chcel upozorniť že Ifauna a jéj diskusia je nato aby sa ľudia pýtali aj keď to je každý mesiac alebo týždeň,pripájali sa do diskusie,odpovedali v diskusii,radili sa atď už to konečne pochop,už aj môj syn sa smeje akých mám kamarátov ale to si možno už zistil bohužiaľ je to tak,či pôjdem na burzu do Nitry a kedy to rozhodnem ja sám a nie aby si my to sústavne prikazoval Ty,môj zlatý a neznamená že keď si založíš utajený nick že neviem kto si,to slovo kamarátovi ako ma prezývaš sa nehodí,prajem ti v živote hodne zdravia a čo najviac úprimnosti k svojim kamarátom,Ahoj.