Papoušek amazoňan může jerabiny

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Merynka

3.8.2019 16:27
Merynka

XXX.XXX.212.236

Muže papoušek amazoňan jeřábyny i jiní menší papoušci děkuju sem začátečníci

3.8.2019 17:55
kubanec

XXX.XXX.103.242

Ano může

3.8.2019 21:35
barp58

XXX.XXX.90.150

Merynka napsal(a):

Samozřejmě.červené, černé, hloh, bez, rakytník, šípky

4.8.2019 20:21
oneme

XXX.XXX.37.245

2 odpovědi jste dostali, tak jim poděkujte. Co bych za to před 50. lety dal, že se zeptám a někdo poradí. A jeřabiny si nasušte, v mrazáku by byly lepší. Berte z kontejnerů: aksamitníky, měsíčky po odkvětu, někdy mají lodyhy plísně, tak pozor, cuketu, dýně, lidi to vyhazují, rybíz, hloh, černý jeřáb - aronie.

6.8.2019 12:30
barp58

XXX.XXX.90.150

oneme napsal(a):
2 odpovědi jste dostali, tak jim poděkujte. Co bych za to před 50. lety dal, že se zeptám a někdo poradí. A jeřabiny si nasušte, v mrazáku by byly lepší. Berte z kontejnerů: aksamitníky, měsíčky po odkvětu, někdy mají lodyhy plísně, tak pozor, cuketu, dýně, lidi to vyhazují, rybíz, hloh, černý jeřáb - aronie.

Přesně jak uvádíte souhlasím.

6.8.2019 14:53
pterodactyll

XXX.XXX.35.3

No to se již nenosí,děkovat. Začátečnice i Český jazyk ,viz jeřabyny. My jsme je ještě ve vyjmenovaných slovech neměli. Ten pokrok prostě nezastavíš.

6.8.2019 18:42
oneme

XXX.XXX.37.245

pterodactyll napsal(a):
No to se již nenosí,děkovat. Začátečnice i Český jazyk ,viz jeřabyny. My jsme je ještě ve vyjmenovaných slovech neměli. Ten pokrok prostě nezastavíš.

Máte pravdu. Chtěl jsem to též připomenout, ale moje dřívfější rýpavé příspěvky vnímali někteří alergicky a nechci je už dráždit, škodí to zdraví.
Nevím, jak se mně tam dostalo oneme, asi jsem se špatně přihlásil.
Zdraví Moudivláček

18.2.2022 21:06
oneme

XXX.XXX.67.120

Merynka napsal(a):

ANO , VŠICHNI MOHOU. Přes rok stará, ale aktuální otázka.
Jeřabina má dužinu s vitaminy a semeno s jinými .Kos využije dužinu, popoušek semeno. Jeřabiny jsou ten nejlepší plod z mnohých ,podávaných papouškům. Přidejte aronie, což je tzv černý jeřáb.
Já mám dojem, čím více informací z internetu máme, tím jsme v jejich užití zmatenější.
Ale nemůžeme všichni vědět všechno.
Přátelé, čtěte, srovnávevte a myslete vlastní hlavou.
A podle toho se řiďe. Dnes vládnou všemu peníze a kdo nemyslí vlastní hlavou, i tam jde o peníze, zapláče.

Přidejte reakci

Přidat smajlík