Merynka

XXX.XXX.212.236
Muže papoušek amazoňan jeřábyny i jiní menší papoušci děkuju sem začátečníci
2 odpovědi jste dostali, tak jim poděkujte. Co bych za to před 50. lety dal, že se zeptám a někdo poradí. A jeřabiny si nasušte, v mrazáku by byly lepší. Berte z kontejnerů: aksamitníky, měsíčky po odkvětu, někdy mají lodyhy plísně, tak pozor, cuketu, dýně, lidi to vyhazují, rybíz, hloh, černý jeřáb - aronie.
oneme
napsal(a):
2 odpovědi jste dostali, tak jim poděkujte. Co bych za to před 50. lety dal, že se zeptám a někdo poradí. A jeřabiny si nasušte, v mrazáku by byly lepší. Berte z kontejnerů: aksamitníky, měsíčky po odkvětu, někdy mají lodyhy plísně, tak pozor, cuketu, dýně, lidi to vyhazují, rybíz, hloh, černý jeřáb - aronie.
Přesně jak uvádíte souhlasím.
pterodactyll
napsal(a):
No to se již nenosí,děkovat. Začátečnice i Český jazyk ,viz jeřabyny. My jsme je ještě ve vyjmenovaných slovech neměli. Ten pokrok prostě nezastavíš.
Máte pravdu. Chtěl jsem to též připomenout, ale moje dřívfější rýpavé příspěvky vnímali někteří alergicky a nechci je už dráždit, škodí to zdraví.
Nevím, jak se mně tam dostalo oneme, asi jsem se špatně přihlásil.
Zdraví Moudivláček
Merynka
napsal(a):
Muže papoušek amazoňan jeřábyny i jiní menší papoušci děkuju sem začátečníci
ANO , VŠICHNI MOHOU. Přes rok stará, ale aktuální otázka.
Jeřabina má dužinu s vitaminy a semeno s jinými .Kos využije dužinu, popoušek semeno. Jeřabiny jsou ten nejlepší plod z mnohých ,podávaných papouškům. Přidejte aronie, což je tzv černý jeřáb.
Já mám dojem, čím více informací z internetu máme, tím jsme v jejich užití zmatenější.
Ale nemůžeme všichni vědět všechno.
Přátelé, čtěte, srovnávevte a myslete vlastní hlavou.
A podle toho se řiďe. Dnes vládnou všemu peníze a kdo nemyslí vlastní hlavou, i tam jde o peníze, zapláče.