Zdravim,poradite kde koupit nebo kdo vyrobi drzak budky na 20mm hlinikovy profil.... diky.
Jiri
xx

XXX.XXX.184.99
vyrobí to ohýbačka na plech...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ladamusa
napsal(a):
Takový zázrak i ve svěráku.
Bohužel dneska jsou lidi leví jak šavle
napsal(a):
Bohužel dneska jsou lidi leví jak šavle
Tak bych to neviděl, každý není kutil nebo nemá možnost si to vyrobit, ale zase ovládá něco jiného. Prostě jak se zpívá "ten umí to a ten zas tohle...." Zadavatel se jen slušně zeptal.
Já když jsem potřeboval plechové držáky na bidla tak jsem zašel ke klempířům, snad v každém městě nebo blízké vesnici je nějaká klempířská dílna, určitě se dá najít na netu.

zosrnia
napsal(a):
A prečo keď vy nieste ľavý sa neponúknete a nevyrobíte to pre zadavatela podla požiadavky.
Když mě o to požádá není problém

zosrnia
napsal(a):
A odkiaľ majú ľudia vedieť že vy ste taký šikula a že Vás majú o podobné veci žiadať.
Stačilo dotaz zformulovat jinak kde koupím nebo kdo vyrobí ....nic těžkého že ?
Takze pan Musil ktery to udela i ve sveraku,tak tomu jsem volal a ptal se tedy jestli mi jich 30 vyrobi.Pry ne.Asi ma hodne prace s cistenim budek,jak jsem videl na jeho fotkach v inzeratech ze uz by bylo na case je vycistit.
Ted teda kdyz se tak lidi zajimaji... jak jsem levy..
Koupil jsem domek,momentalne stavim voliery (hlinik) delam dlazbu kuchyn a jidelnu,k tomu venkovni fasadu.takze toho casu moc nemam.Dale bouzel ohybacku,ani plasmu nebo laser na dvojku plech nemam a ani nemam v planu kupovat kvuli 30 drzakum.A ano chci to z dvojky,a keci ze to muze byt z jednicky si nechte od cesty 😆 a nez abych to sudlil s flexou a sklepaval jak idiot ve sveraku,brousil hrany,tak radsi zaplatim nekomu kdo je profik a bude to mit za hodku ...
jo19
napsal(a):
Takze pan Musil ktery to udela i ve sveraku,tak tomu jsem volal a ptal se tedy jestli mi jich 30 vyrobi.Pry ne.Asi ma hodne prace s cistenim budek,jak jsem videl na jeho fotkach v inzeratech ze uz by bylo na case je vycistit.
Ted teda kdyz se tak lidi zajimaji... jak jsem levy..
Koupil jsem domek,momentalne stavim voliery (hlinik) delam dlazbu kuchyn a jidelnu,k tomu venkovni fasadu.takze toho casu moc nemam.Dale bouzel ohybacku,ani plasmu nebo laser na dvojku plech nemam a ani nemam v planu kupovat kvuli 30 drzakum.A ano chci to z dvojky,a keci ze to muze byt z jednicky si nechte od cesty 😆 a nez abych to sudlil s flexou a sklepaval jak idiot ve sveraku,brousil hrany,tak radsi zaplatim nekomu kdo je profik a bude to mit za hodku ...
Takže jen pro Vás, přemýšlel jsem, že Vám zavolám, ale když mluvíte o mé osobě tady, tak to hodím sem. Váš dotaz zněl na držák budky. Nikde nepisete o budkách ani třiceti kusech. Opravdu jde to udělat ve svěráku. Ale přiznávám, že třicet bych jich taky nedělal. Ale to v dotazu nemáte. Příště se lépe vyjádřeme ať se nemusíme dohadovat. Toť vše. A budky Vám klidně pošlu jak vypadají uvnitř. Fotogalerie je jedna věc a realita druhá. Ale přeji Vám mnoho úspěchů, při realizaci voliér. Jedna věc je taková, že je zde spousta někdy nesmyslných dotazů a tenhle vypadal jako jeden z nich.
napsal(a):
Stačilo dotaz zformulovat jinak kde koupím nebo kdo vyrobí ....nic těžkého že ?
Dobrý večer,pane treba čítať čo mal zadavateľ tohto vlákna za prosbu,,mal tam presne napísané kde kúpiť alebo kto vyrobí držáky na búdky na 20 mm hlinikovy profil,to podľa Vás nieje dobre zfolmulované,myslím si každý kto si to prečítal tak to pochopil iba vy nie.