Prodám

Prodám Alexandra malého - Prodám loňské Alexandr malý violeta Ho samce, Al...
21982
XXX.XXX.181.248
2 - 3 tisíce, dnes je v inzerci.
misimisi
napsal(a):
Ano, hledala jsem před rokem a půl modrého nebo albino, ale nikde nic. Tak mám nakonec zeleného štěpícího albino a skořice. Budu mít barevnější odchovy, tak jsem nakonec velmi spokojená 😉 Mmch, jeho brácha 1f zelený/ albino + skořice je v inzerci volný za 1500, jsem teď koukala.
Já mám chovný pár lutino X lutino a od nich mám mladé 1.0 lutino a 1.0 albino chci si je nechat a dopárovat je již mám k albinu zamluvenou modrou a k lutinu ještě nevím je tonejistý štěp na modré asi by byla nejlepší zelená štěp na modré
misimisi
napsal(a):
Zkuste si zadat více možností v kalkulačce, třeba najdete i jiné možnosti 😉 Nebo chvíli poseckejte, třeba se něco objeví. Moji by mohli mít albino samičku v hnízdě, ale jsou ještě mladí, tak si hodně počkám. Já se zase bojím, aby pak byla po ní poptávka 😉😁
Albino a lutino se prodává celkem dobře kalkulačku jsem zkoušel a nejlépe mi vyšlo zelená štěp na modré mladé by pak měli v případě že by samec štěpil na modré - samice albino a lutino/modré +samci zelení/albino a modří /lutino-- to by bylo asi nejlepší spojení
Martys
napsal(a):
Albino a lutino se prodává celkem dobře kalkulačku jsem zkoušel a nejlépe mi vyšlo zelená štěp na modré mladé by pak měli v případě že by samec štěpil na modré - samice albino a lutino/modré +samci zelení/albino a modří /lutino-- to by bylo asi nejlepší spojení
Pardon to by bylo albino a zelená štěp na modré
lupus4
napsal(a):
mám chovný pár lutino X lutino
byl-li odchov ino (lutino) a modrá ino (albino)
oba rodiče musí být štěpitelní na modrou
osobně bych ina do páru NEdával
Taky nechci mám dva samce tak chci k jednomu dát modrou a druhému zelenou samici a můj chovný pár jsem již takto složený starší koupil a mláďata jsou krásně velká a mohutná