Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.9.2019 09:51

Prosím o pomoc s určením pohlaví. Děkuji předem za fundované odpovědi.

15.9.2019 11:41
Primus

XXX.XXX.141.100

Ani holka ani kluk ale samec nebo samice

15.9.2019 14:22

No supr,děkuji za první odborně- fundovanou odpověď. Že se někdo ozve v tomto duchu jsem počítal. Nicméně jsem nečekal, že to bude takto brzo.S velkou pokorou přijímám Primusovo poučení ohledně přesného názvosloví. Vážím si takových to odborníků co odpoví na něco úplně jiného než je v dotazu, ale člověk si alespoň rozšíří obzory.Díky moc. Pokud by se zde našel někdo kdo odpoví opravdu na dotaz budu velmi rád.

15.9.2019 14:39
lupus4

XXX.XXX.205.61

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No supr,děkuji za první odborně- fundovanou odpověď. Že se někdo ozve v tomto duchu jsem počítal. Nicméně jsem nečekal, že to bude takto brzo.S velkou pokorou přijímám Primusovo poučení ohledně přesného názvosloví. Vážím si takových to odborníků co odpoví na něco úplně jiného než je v dotazu, ale člověk si alespoň rozšíří obzory.Díky moc. Pokud by se zde našel někdo kdo odpoví opravdu na dotaz budu velmi rád.

Hezky jste se rozepsal. Škoda, že se stejným zápalem se nezajímáte i o chov korel a způsoby určení pohlaví. Kdyby ano, potom byste u těchto mutací a z těchto fotek nemohl chtít NEMOŽNÉ.
Jediné, co z fotek lze usoudit je to, že ta klec (pokud není jen na focení), nebude pro chov ideální...

15.9.2019 15:08
Dominik kadzi521

XXX.XXX.12.92

Prosím o pomoc s určením pohlaví. Děkuji předem za fundované odpovědi.

Meli by jste to vedet uz pri koupi

15.9.2019 16:10

Dominik kadzi521 napsal(a):
Meli by jste to vedet uz pri koupi

Hmmm to asi jo, akorát je to náš odchov z okrasné venkovní voliéry, ptáčky máme pro potěchu.Mladé každý rok daruji, kamarád má zájem o samečka. Chtěl jsem vyhovět. Amatér se omlouvá všem, které dotaz pobouřil.

15.9.2019 16:23
Dominik kadzi521

XXX.XXX.12.92

Hmmm to asi jo, akorát je to náš odchov z okrasné venkovní voliéry, ptáčky máme pro potěchu.Mladé každý rok daruji, kamarád má zájem o samečka. Chtěl jsem vyhovět. Amatér se omlouvá všem, které dotaz pobouřil.

To je dobre kazdy nekdy nevy a tyto weby jsou prototo

17.9.2019 15:01
pterodactyll

XXX.XXX.35.3

Jak jsou staří? Podle těchto fotek vám nikdo nic neurčí,bylo by to hádání. Musíte vypozorovat zpěv. Pak samce najdete.
Pochopitelně pokud tam bude.

17.9.2019 21:26

Letošní mláďata....

18.9.2019 15:50
Miroslav Bláha

XXX.XXX.168.116

Letošní mláďata....

A jací jsou rodiče, foto by mohlo napovědět.

18.9.2019 17:43
Primus

XXX.XXX.141.100

Jste blqazen ze nazivate papousky holka nebo kluk? Jste uplne v poradku ? Radim kromerizska psychyattricka lecebna sro att

Neregistrovaný uživatel

18.9.2019 18:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Primus napsal(a):
Jste blqazen ze nazivate papousky holka nebo kluk? Jste uplne v poradku ? Radim kromerizska psychyattricka lecebna sro att

Tohle je určitě napsáno odtud.

18.9.2019 22:41

Primus napsal(a):

Tak si to projdeme slovo po slovu: jste= v pořádku..... blqazen= nevím co je....ze= asi že..... nazivate=nevím co je? asi brzy jazyk nazývat.....uf už nemohu :-) ještě toto to je taky masakr psychyattricka= asi psychiatrická... jak říká klasik, nejhorší je srážka s blbem děkuji za reakci

18.9.2019 22:49

Miroslav Bláha napsal(a):
A jací jsou rodiče, foto by mohlo napovědět.

Samice (mamka) bílá barva červené oko, samec (taťka) bílá barva černé oko.

18.9.2019 23:19
lupus4

XXX.XXX.205.61

Samice (mamka) bílá barva červené oko, samec (taťka) bílá barva černé oko.

dle uvedených rodičů - a fotek mláďat váš 1,0 musí štěpit na ino-opalinovou

tak na první fotce - jde-li o perlovou - (není to moc dobře vidět,) je to 100% samice
to druhé bílé může být obojího pohlaví

takže kamarádovi to bílé a šanci na "kluka" má 50 na 50

20.9.2019 13:41
Primus

XXX.XXX.141.100

Co jste odchoval vy nabubrely idiote ze mate duvod me kadrovat obsah nebyl pravopisne v poradku ale byl srozumitelny pro kazdeho a ty vase tupe smajliky me irituji nemyslim si ze bych us reagoval po srazce s takovym hnupem

20.9.2019 19:16

Vážený pane,milý pubertální chlapče ( omlouvám se z psaného projevu nepoznám Váš-tvůj věk takže netuším jak oslovit ). O tom kdo z nás dvou je hňup, ať si rozhodnou sami čtenáři této plodné debaty . K Vaší-tvojí otázce. Bohužel jsem si opět musel text přečísti několikrát než jsem ho pochopil.Ale nakonec jo, asi jsem fakt blb . . Chovám pouze austrálii a to pro potěchu v okrasné voliéře. Odchov je pravidelný u korel, rosel, andulek , bourků , kariků a nádherných. Tímto končím s tebou-Vámi "uš" pardon už také debatu. Neb jak říká klasik : Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem O NĚČEM HLOUPÉM než s hlupákem O NĚČEM CHYTRÉM.

Jan Werich

23.9.2019 18:20
Primus

XXX.XXX.141.100

Pane juro dovolte abych se predstavil je mi 57 let jsem zednik ridic c mam syna lekare s prvni atestaci a cdceru s vs. Zijici v zahranici mam40 volier cast pro australii a cast pro afriku a ameriku padam na zadek co jste odchoval snad bourky ? Kariky v jedne voliere? Kazdy si muze udelat o vas obrazek .vas profil . arogantni sebestredny stredoskolak spis na nizsi manazerske pozici v zadnem pripade delnik a proto vam vy zbabelce navrhuji pestni souboj kdykoli na burze muj telefon.702612881

23.9.2019 18:35
pterodactyll

XXX.XXX.35.3

Řekl bych, že tato diskuse je již silně přes čáru.

PetrKuc

9.10.2019 10:26
PetrKuc

XXX.XXX.17.101

Dělník, rolník, pracující inteligent, tak to je maso.

Přidejte reakci

Přidat smajlík