Uživatel s deaktivovaným účtem

Záleží k čemu je chcete, ale ideálně nejedovaté...
Vy ste nenapsal, co v těch voliérách bude a proto nikdo neradí.
Pro papoušky nic. Máte li voliéru 10 krát 4 m metry tak ano. Vše nezničí.
Pro ostatní druhy pámelník, vrba, modřím - snese stálé sestřihování., obyčejný smrk, borovice, dokonce i lípa. Chce to kouknout na texty z dendrologie, vybrat ty odborné a máte jasno.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ja pouzivam do mojich volier cca 2m kubicke kde chovam hyle lesne smreky a borovice zive a okolo pletiva sa mi taha divoke hrozno. Vo voliere kde mam nesparovanych zakov o velkosti 4x2,5x2m som mal nasadene naletove dreviny ako vrba, hloh... vsetko mozne co mi rastlo na neobrabanom poli. Do Augusta z toho ostali len hole pahyle:-) Vsetko zakovci znicli. Ale aspon sa zabavili a ti co boli vysklbany su dneska krasne zapereny jedinci. K araraunam som dal to iste, stromy ostali vobec ich neohryzovali skor predkladane vetvy na ohryz alebo drevene bidielka. Ary vojenske znicili uplne vsetko na totalku. Zalezi co chovate, kanarikom alebo drobotine kludne co menoval pan muldivlacek, ktory ma mnoholete skusenosti. Pri vacsich papagajoch vsetky stromy mozete mat dvoch mesiacoch fuč. Ale napriklad kralovaci tiez neokusuju zive stromy. Skor ked tak vyhonky mlade vrby. Ale kedze to vsetko chovam vo velkych volierach tak sa mi tam zelen celkom udrzi.
Nech sa Vam dari. Pozabudol som vela ovocnych stromov je vhodnych na taku vysadbu, tiez rozne plane jablone, ceresne,...:-)