Kakarik rudočelý

Prodám Kakariki rudočelého - Dobrý den prodávám dva samce kakarik rudočelý...
300 Kč
Veterinář. Jak chcete radit, když nedáte ani foto. Hádání z koule asi nepomůže. Jedině dezinfekce a jestli ho ukážete veterináři, jistě si bude vědět rady.
Vy raději zjistěte o co si nohu zranil. Klec,kde se něco takového může stát je nevhodná. Jestliže je přeplněná zrcátky, zvonečky a podobnými nesmysly,není se čemu divit. Jen tipuji, dejte i foto klece.
Lépe se vyfotit nedá.V kleci má jeden zvonecek.Takle mu ta nožička visí.
dana.sadkova
napsal(a):
Tuto klec jsem mu prozatím dala a je i schválena veterinářem.
No to už je lepší. Až bude v pohodě,dejte mu tam nějaké bydlo, nejlépe z větve. Ne plastové.Voliéra bude super. Přeji ať se brzo uzdraví.
Pro příště,je lépe nejdříve si něco nastudovat a pak se teprve do toho pustit. Zde si nohu zamotal do té perlinky, pak si jí zlomil.
dana.sadkova
napsal(a):
Nastudováno jsem měla.Bohuzel podle veterináře se tohle může stát v jaké koli kleci.Uvidime,je moc divokej a temperamentní.
Mám z vás pocit, že jste úplně mimo. Tvrdite že máte nastudováno a ptáka zavřete do krabice od bot obalené hadrem. Pak budete tvrdit, že veterinář vám řekl, že si pták zláme nohu v každé kleci. Pak když vám radí chovatelé,že pták potřebuje bidlo,operujete sedákem na kterém sedět nemůže, protože má ocas. Proboha proč chcete chovat něco živého??? Dejte mu tam aspoň jedno bidlo, ať si připadá jako pták a ne jako křeček. Když poradit nechcete,tak nepište dotazy na chovatelský web. O pocitu volnosti v kleci bez bidla se nedá ani uvažovat. A když sedátko tak pořádné, pták má ocas a na tohleto se nevejde. Kakariki v této kleci hledá únik a vy píšete že je temperamentní. I ta druhá klec,je možná jen za předpokladu,že ho budete pouštět na prolet.