Záleží na velikosti voliéry. Měl jsem s nimi i horské,pokud mají dost místa na prolet. Korela je dobrý tip. Nádherné také . Chce to ale ze začátku hlídat. Agresoři bývají Andulky, navěsí se i horskému na ocas a honí ho. Každý je jiný někdy se ale experimentování nevyplácí. Najdete i zde plno nápadů,ale pozor,co jde u jednoho, nemusí fungovat u druhého.
Ahoj
Není tady napsáno zda do voliéry s odchovem nebo ne. Já mám s andulama 1 pár kakariků a v pohodě i odchovy, ale v proletovačce bez odchovů mám dohromady- anduly, zebry, holoubky diamantové, chůvky, křepelky a bez problémů. Samozřejmě když se něco přidává, tak se to musí ohlídat. Když jsem měla mezi andulama nějakého agresátora, tak šel.......a vše přes zimu ( pod plachtou)
Kaka35
napsal(a):
Ja mam volieru 1m sirokou 2m vysokou a 4m dlouhou.a chci tam mit dva pary andulek a chci knim paru bud nejakych penantu nebo rozel.mam rozelu zlutobrichou,penanty modre a skoricove.nevim jestli to bude delat dobrotu.ti penanti jsou nevyspytatelni.tak nevim.
No zbydou vám jenom rozely. Už toho bylo moc popsáno,hledejte i zde. Je to blbost,budete plakat.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Kaka35
napsal(a):
Ja mam volieru 1m sirokou 2m vysokou a 4m dlouhou.a chci tam mit dva pary andulek a chci knim paru bud nejakych penantu nebo rozel.mam rozelu zlutobrichou,penanty modre a skoricove.nevim jestli to bude delat dobrotu.ti penanti jsou nevyspytatelni.tak nevim.
Voliera má krásné rozměry, když tam dáte páru jakýchkoliv rozel jak jste uvedl a zapomenete na andulky bude to ideální.