Zdravím všechny Chovatele. Měl bych prozbu ohledně téhle mutace. Jake je přesně určení mutace? Už jsem slyšel výce názvu a jak jse drží cenovi kurz těchto krasavcu. Předem děkuji za Vaše nazory. Foto je stažené z netu. Přeji chovu zdar
Zdravím, myslím že nikdo tady Vám neřekne přesně jak se mutace nazývá a co to vlastně je za mutaci. Doma mám pár "štepaků" a nově i vlastní odchov + samičku od pana Beneše. Chovatelů, kteří unás tuto "mutaci" mají je spoustu. Fotky z "netu" jsou od pana Půty, který se této "mutaci" věnuje již pěknou řadu let... Jestli se chcete dozvědět více, budete muset navštívit přímo chovatele a tam akademicky debatovat a polemizovat, co by to mohlo být. Koukněte se FCB "exotic-breed tam jsou nějaké fotky.
patagonec
napsal(a):
Zdravím všechny Chovatele. Měl bych prozbu ohledně téhle mutace. Jake je přesně určení mutace? Už jsem slyšel výce názvu a jak jse drží cenovi kurz těchto krasavcu. Předem děkuji za Vaše nazory. Foto je stažené z netu. Přeji chovu zdar
No myslim že zaběhnuty nazev je 2F pomerančova straka aspoň skym o nich mluvim tak vi očem je řeč. Chovu zdar Plšek
Foto jedne z mojich par.