Dobrý den,
Plánuji stavět voliéry z hliníku. Můžete mi poradit jaké jsou nejpraktičtější krmné misky? Počítám s otevíracím okýnkem na voliéře nebo otočným. Zajímá mě jestli udě lat otočné a krmit z venku nebo otevřít okýnko a mít poličku s miskama, aby to krmivo zústalo i nahoře na poličce. Usaděné misky v pultě nebo jen na konstrukci.
Osvědčil se mi také krmný pult s miskami(mám nově pryskyřicové). Až to jednou budu předělávat, tak si udělám krmný rošt a pod rošt nějaký výsuvný "pekáč" který bude přesahovat přes rošt, ať mi "bordel zbytečně nepadá na zem".
A navíc si dám misku na vodu na druhý konec dveří, protože mi vždycky při koupání nacákají do krmení. Misku na vodu mám výsuvnou "home made" jako koupací, ale udělám i jako primární pitnou.
Zemjanek
napsal(a):
Osvědčil se mi také krmný pult s miskami(mám nově pryskyřicové). Až to jednou budu předělávat, tak si udělám krmný rošt a pod rošt nějaký výsuvný "pekáč" který bude přesahovat přes rošt, ať mi "bordel zbytečně nepadá na zem".
A navíc si dám misku na vodu na druhý konec dveří, protože mi vždycky při koupání nacákají do krmení. Misku na vodu mám výsuvnou "home made" jako koupací, ale udělám i jako primární pitnou.
Můžu poprosit foto o 180°. Děkuji.
Bohužel fotky už v telefonu nemám, musel bych do voliéry a znovu nafotit. Jestli Vám stačí plánek?
Zemjanek
napsal(a):
Vaše "home made" jste okopíroval. Není to váš nápad.
ve svých voliérách mám klasické otočné krmné pulty, ale nejsem s nimi nějak nadmíru spokojen.V novějších voliérách mám zásuvné pletivové pulty, se kterýma jsem víc spokojen - badnější čištění i manipulace, navíc si je vyrábím sám
Za mňa veľmi šikovný a prakticky výsuvný krmny pult. Keby ich náhodou napadlo vyhadzovať misky, tak toto nevyhodia. Akurát do budúcnosti budem dávat jeden väčší na jednu stranu a do druhého rohu jednomiskovy zvlášť na vodu, lebo tu vždy rýchlo znecistia krmivom(menim samozrejme vodu každý deň, ale ak napr. nie sme deň/dva doma zavesím ešte misku s vodou zvlášť. Co už, chybami sa človek učí 😉