Prodám

Prodám Roselu pestrou - Rozela pestrá rubíno - samička. Telefon 739 161 993...
900 KčZdravím,to je fajn, že chcete pokračovat, protože věkový průměr chovatelů je vysoký ale nečekejte, že vám tady někdo komplexně v několika řádcích od počítače poradí jak na to....to je spíš na celou publikaci.Doporučuji vám navštívit pár dobrých známých vašeho dědy kteří znají jeho chov a požádejte je o nějaké základní rady dřív než bude pozdě. Přeji hodně štěstí.
Tak leda se na ně zeptat vašich rodičů, sousedů ap.Možná to nebude snadné ale pokuste se a kromě toho kupte nějaké knihy o papoušcích a důkladně je prostudujte.
Zde můžete třeba dostat odpověd na některé podrobnosti ale vyhodnotit je nakonec budete muset stejně sám na základě vlastních zkušeností.
Chcete li nějakou radu tak musíte napsat o jaký druh papoušků se jedná pokud jsou to jenom rosely tam to je jednoduché píšete že mají zálety potom stačí na zimu zajistit budky aby do nich nemohli vlézt až na jaře zajistit krmení a čerstvou vodu nějakou tu větvičku na okus aby si měli čím hrát a čekat na jaro jakou vám udělají radost chovu zdar.
Kosta7
napsal(a):
Zdravím zdědil jsem chov papoušků po dědovi který se tomu věnoval asi 30 let a ja bych chtěl v chovu pokračovat. Potřeboval bych nějaké rady do začátku ? Rosely jsou ve venkovních volierach a na zimu je Deda uklizel do nevytapenych zimovišt. Předem dekuji za rady
Jaké druhy choval? tel 734184682 zkusím nějaké rady.
Kosta7
napsal(a):
Zdravím zdědil jsem chov papoušků po dědovi který se tomu věnoval asi 30 let a ja bych chtěl v chovu pokračovat. Potřeboval bych nějaké rady do začátku ? Rosely jsou ve venkovních volierach a na zimu je Deda uklizel do nevytapenych zimovišt. Předem dekuji za rady
Nechci tě strašit, ale s chovem si musíš poradit sám. Až uděláš pár špatných rozhodnutí pak teprv se poučíš a naučíš co je potřeba udělat lépe a posune Tě to dál. Hodně lidí Ti samozřemě poradí, ale co funguje zaručeně u jednoho nefunguje u toho druhého, držím Ti palce a jediná rada je hodně čti a poslouchej ostatní, ale nikoho nekopíruj a najdi si vlastní cestu. Nebude to hned to mi věř.