Uživatel s deaktivovaným účtem

Můžu do voliéry,ke třem párům andulek dát ochočeného Králováka?Syn ho chce,tak jej chceme pořídit,samozřejmě dokrmeného,ale nechce ho mít v kleci,aby se mohl i proletět a on mohl za ním do voliéry.Voliéra je V3m,D3m,Š2m.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Tak to není vůbec dobrý nápad,za krátký čas již nebude ochočený.V takové volieře a navíc s andulkama zdivočí.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak to není vůbec dobrý nápad,za krátký čas již nebude ochočený.V takové volieře a navíc s andulkama zdivočí.
Také se toho obávám,nemám s ochočenýma žádné zkušenosti,chovám jen chovné a tohle je pro mne španělská vesnice.A když bude mít svoji voliéru?Jenže vedle něj budou chovné páry,i když jiného druhu,bude je vidět a samozřejmě slyšet.Má to na jeho krotkost také vliv?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Mezi ochočeným krotkým papouškem je velký rozdíl,pokud ho umístíte jak uvažujete do voliery bude jen krotký i to se časem vytratí.Pro syna by byla vhodnější ochočená andulka do přiměřené klece a hodně se jí věnovat.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mezi ochočeným krotkým papouškem je velký rozdíl,pokud ho umístíte jak uvažujete do voliery bude jen krotký i to se časem vytratí.Pro syna by byla vhodnější ochočená andulka do přiměřené klece a hodně se jí věnovat.
Ty má ve voliéře,chce něco jiného než máme.Když tak postavím voliéru kde nebude rušen a rozptylován od jiných.

lupus4
napsal(a):
Syn ho chce,tak jej chceme pořídit,samozřejmě dokrmeného,ale nechce ho mít v kleci,aby se mohl i proletět
ještě, že nechce tygra
napište pak, jak mu zájem dlouho vydržel ....
jinak voliéra venku je dobrej nápad (pro chvíle, kdy se mu nebude věnovat)
Tak já je chovám asi třicet let,syn už dva roky pomáhá,ale chce ochočeného,máme jen chovné i když třeba mezi rozelama nebo i kakarikama jsou někteří jedinci méně plaší.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Nechápu po třiceti letech chovu takový dotaz.Je chválihodné,že vám syn pomáhá,ale dát mu za to kralováka jako hračku ??

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nechápu po třiceti letech chovu takový dotaz.Je chválihodné,že vám syn pomáhá,ale dát mu za to kralováka jako hračku ??
To není hračka ale chce se mu věnovat jinak jak chovným,to je si ho pořádně ochočit,můžu ho mít od kamaráda zadarmo a dokrmeného.Já jsem nikdy ochočené papoušky neměl,jen chovné,to je snad úplně jiné.