Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.12.2019 12:13
MarekTuumis

XXX.XXX.30.143

Dobrý den, chtěl bych si pořídit Aru a nevím kde koupit pro ni klec, kde mají třeba dobré ceny ale o cenu nejde, spíš kde bych mohl najít pro ni dobré rozměry a kde ji sehnat, děkuji.

2.12.2019 18:45
Froli-1

XXX.XXX.64.35

Dřív než si koupíte aru, tak si radši kupte knížku a studujte jaké podmínky takový velký papoušek potřebuje pro kvalitní život...ono nadšení je velké, ale potom ta realita je trošku jiná...

3.12.2019 16:24
lavice

XXX.XXX.90.150

Froli-1 napsal(a):
Dřív než si koupíte aru, tak si radši kupte knížku a studujte jaké podmínky takový velký papoušek potřebuje pro kvalitní život...ono nadšení je velké, ale potom ta realita je trošku jiná...

Přesně tak. Ararauna patří do velké voliery s ubikací a ne do klece. Je to jak zavřít někoho do špajzu.

4.12.2019 10:17
MarekTuumis

XXX.XXX.213.42

Froli-1 napsal(a):

Ano já vím :D jen se nebojte, hodně právě chovám plaz a tenhle papoušek se mi prostě strašně zalíbil tak bych se chtěl poradit kde koupit pro něj tu nejlepší klec a kolik by měla taková klec mít nejméně rozměrů aby to bylo vyhovující pro papouška.

4.12.2019 13:28
Froli-1

XXX.XXX.64.35

Pokud nejste doma omezen prostorem, tak bych být vámi neřešila klec, ale nechala bych si udělat přímo velkou pokojovou voliéru, výrobců je spousta, pokud jste manuálně zručný, tak si ji dokážete vyrobit i sám... ara potřebuje dost prostoru, protože už je to dost velký papoušek a pokud dáte do klece, i když bude prodejcem doporučená právě pro velké papoušky- široké bidla, hračky, zavěsné houpačky a lana, tak zjistíte, že je klec malá a prostor žádný. ...

6.12.2019 18:58
misimisi

XXX.XXX.243.14

Zkuste voliéry - stavebnice na Alluhoby. Dělají i na zakázku. Ale to dělá více firem 😉

8.1.2020 23:10
vasp

XXX.XXX.37.37

MarekTuumis napsal(a):
Ano já vím :D jen se nebojte, hodně právě chovám plaz a tenhle papoušek se mi prostě strašně zalíbil tak bych se chtěl poradit kde koupit pro něj tu nejlepší klec a kolik by měla taková klec mít nejméně rozměrů aby to bylo vyhovující pro papouška.

Klec 120*100 na výšku alespoň 160cm👍

8.1.2020 23:17
vasp

XXX.XXX.37.37

lavice napsal(a):
Přesně tak. Ararauna patří do velké voliery s ubikací a ne do klece. Je to jak zavřít někoho do špajzu.

Ne...e ara patří do přírody👍

9.1.2020 07:52
Alkonost

XXX.XXX.254.245

vasp napsal(a):

konecne nejakej rozumnej nazor
tak šup šup všichni, podme vypustit nase odchovy do divociny

9.1.2020 18:16
Moudivláček

XXX.XXX.194.39

vasp napsal(a):

Už jste něco choval a odchoval? Vyjádřil jste svůj názor, což je chvályhodné, ale ničím nepodložený. Zkuste ten názor podložit argumentací.
Moc se těším, protože pak je tato diskuze smysluplmá.
Vy jste byl v rovníkové Americe? Já ne, ale odchoval jsem toho hodně a představte si, že ary ne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík