Klec Montana Cages Syney XXl - zkušenosti?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.12.2019 12:40
Slon Indický

XXX.XXX.104.252

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte zkušenost s bytovou voliérou Montana Cages Sydney XXl - chtěla bych ji jako proletovačku pro guldy. Jaká je kvalita zpracování? Přeci jen to je větší investice, tak bych ráda, pokud ji někdo máte/měl, abyste mi napsali svůj názor.
Moc děkuji!

3.12.2019 14:10
eli22

XXX.XXX.58.41

Slon Indický napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte zkušenost s bytovou voliérou Montana Cages Sydney XXl - chtěla bych ji jako proletovačku pro guldy. Jaká je kvalita zpracování? Přeci jen to je větší investice, tak bych ráda, pokud ji někdo máte/měl, abyste mi napsali svůj názor.
Moc děkuji!

Kvalita asi bude ok, ale jaká je rozteč drátů? Podle mě se protáhnou ven.

3.12.2019 14:46
Zemjanek

XXX.XXX.179.106

A neměl byste lepší nechat si z Al profilů udělat něco na míru, než platit takové nesmyslné peníze za klec pro "velkého papouška". Alespoň si tak budete moct nadiktovat různé "vychytávky" pro vaši potřebu...

3.12.2019 14:56
Froli-1

XXX.XXX.64.35

Je tam rozteč drátů 10mm a síla 2mm, takže vhodná pro malé papoušky

3.12.2019 16:07
Slon Indický

XXX.XXX.104.252

Rozteč drátů by měla být vhodná, spíše mi šlo o zkušenosti nebo postřehy, nebo cokoli vás dalšího napadá, co by mohl být problém. Jde mi o uživatelskou pohodlnost - objednám, lehce sestavím a má to i kolečka, nejsem žádný domácí kutil.

3.12.2019 16:20
lavice

XXX.XXX.90.150

Slon Indický napsal(a):
Rozteč drátů by měla být vhodná, spíše mi šlo o zkušenosti nebo postřehy, nebo cokoli vás dalšího napadá, co by mohl být problém. Jde mi o uživatelskou pohodlnost - objednám, lehce sestavím a má to i kolečka, nejsem žádný domácí kutil.

tak to je chyba. Dáte 5-6 tisíc a pak už bude neprodejná, jak se jí budete chtít zbavit. Přesně jak psáno výše, vyhozené peníze. Krmivo a peří bude lítat všude.

3.12.2019 16:44
Slon Indický

XXX.XXX.104.252

Ale no tak, nechci bednovou klec ani nic, co si budu muset sestavovat a nedejbože svařovat sama, chci to mít na kolečkách, aby se mi případně s klecí dobře manipulovalo, aby se dala jednoduše čistit a chci, aby to byla fakt velká klec. Jiné možnosti jsem neobjevila, co by odpovídalo mým požadavkům. Pokud se oprostíte od ceny, vidíte tam nějaké nedostaky, které by byly mohly nevyhovovat ptákům?

3.12.2019 16:59
eli22

XXX.XXX.58.41

To bych raději zvolila nějakou pokojovou voliérku na míru, taky se dělají na kolečkách, cena bude podobná.

3.12.2019 17:14
lavice

XXX.XXX.90.150

eli22 napsal(a):
To bych raději zvolila nějakou pokojovou voliérku na míru, taky se dělají na kolečkách, cena bude podobná.

Samozřejmě a ne klec otevřenou ze čtyř stran, bez možnosti přisvícení a nějakého ohraněného zázemí záletu.

3.12.2019 19:30
Zemjanek

XXX.XXX.179.106

Nemusíte být kutil, stačí si nějakého kutila zaplatit, ten Vám udělá i kolečka a voliérku na míru pro Vaše potřeby s klasickým svařovaným jemným pletivem, což velice v bytě oceníte ohledem ke znečištění a ta cena si myslím bude podobná, možná i menší. Podívejte se do inzerce zde, jestli tu není někdo v dobré dojezdové vzdálenosti k Vám a domluvte se, jsou to borci, kteří už toho udělali spousty a určitě Vám dobře poradí.

3.12.2019 20:04
eli22

XXX.XXX.58.41

Zemjanek napsal(a):
Nemusíte být kutil, stačí si nějakého kutila zaplatit, ten Vám udělá i kolečka a voliérku na míru pro Vaše potřeby s klasickým svařovaným jemným pletivem, což velice v bytě oceníte ohledem ke znečištění a ta cena si myslím bude podobná, možná i menší. Podívejte se do inzerce zde, jestli tu není někdo v dobré dojezdové vzdálenosti k Vám a domluvte se, jsou to borci, kteří už toho udělali spousty a určitě Vám dobře poradí.

Přesně, já zrovna našla moc hezkou, ale nechci dělat reklamu, aby se neřeklo,... ale není nic jednoduššího než výrobce najít . Je to triviální název webu.

3.12.2019 20:55
Zemjanek

XXX.XXX.179.106

eli22 napsal(a):
Přesně, já zrovna našla moc hezkou, ale nechci dělat reklamu, aby se neřeklo,... ale není nic jednoduššího než výrobce najít . Je to triviální název webu.

K tomu máme SZ, tak klidně paní napište

5.12.2019 15:37
eli22

XXX.XXX.181.79

Zemjanek napsal(a):
K tomu máme SZ, tak klidně paní napište

Nevím, jestli o to vůbec stojí. Vypadá odhodlaná jen k té kleci, co zmiňuje.

ReneHrdlicka

6.12.2019 08:35
ReneHrdlicka

XXX.XXX.245.66

Dobrý den, pripojim se k dotazu. Take hledma vetsi klec, mate nekdo zkusenost s kleci Montana Cages XXL Arkansas II? Je to nejvetsi klec, kterou se mi podarilo nalezt a ocenil bych pred jejim nakupem jakekoliv kriticke zhodniceni. Dekuji

alfonzo

6.12.2019 11:07
alfonzo

XXX.XXX.0.243

Dobrý den,opět dotaz o ničem.Bude v kleci vietnamské prasátko,nebo kanárek?

ReneHrdlicka

6.12.2019 16:05
ReneHrdlicka

XXX.XXX.104.252

alfonzo: Překvapivě ptáci Kdybych měl zkušenosti s touto značkou klecí, tak se na ní neptám. Předpokládal jsem, že toto je odborné fórum, kde se baví lidé k věci a ne o absurditách. Takžě má znovu někdo zkušenost s Montana Cages XXL Arkansas II nebo jinou větší klecí od Montana Cages? Jste spokojení s kvalitou nebo nastaly nějaké problémy, které jste při nákupu neočekávali?

alfonzo

6.12.2019 16:54
alfonzo

XXX.XXX.0.243

ReneHrdlicka,je vidět,že z vás inteligence přímo čiší.Když ptáci,tak myslím,že pro stepokura je příliš vysoká.Odpovídám přesně dle ůrovně dotazu.
Každý pták má specifické nároky,nikdo na takový dotaz nedokáže směrodatně odpovědět.
Jinak je klec z kovu a plastu,neskutečně předražená a po chovatelské stránce nepraktická do bytu na cokoli,krom vycpaniny,nebo plyšáka.
Ověříte vlastní zkušeností,několik lidí přede mnou to již uvedlo či naznačilo,bez úspěchu,tak nevím proč vůbec došlo k podání dotazu.

6.12.2019 17:26
Zemjanek

XXX.XXX.179.106

Ono je hodně důležité napsat co v kleci chcete chovat a ikdyž se nacházíme ve fóru o papoušcích, tak druhů je spoustu a každý má své specifické nároky. Po zkušenostech s koupenou klecí (byl jsem začátečník a "líný") už bych to nikdy neudělal. Ale jak jsem psal výše, nechte si ji vyrobit a za stejné peníze budete mít něco na míru vám i vašim papouškům. Jestli si nechcete dát práci se sehnáním odborníků na stavbu voliér/klecí tak si kupte něco masově vyráběného, co musí vydělat x lidem. Když někdo má na rozhazování tak ať rozhazuje, alespoň posílí čínskou ekonomiku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík