Hrabání papoušků v zemi

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Eifell

8.12.2019 18:39
Eifell

XXX.XXX.196.122

Prosím Vás, nemá někdo zkušenost s hrabáním papoušků v zemi?
Krmení mají vyvážené, spoustu ovoce a zeleniny, hnízdní budku a stejně hrabou v zemi jak slepice v kompostu. Za den jsou schopni vyhrabat 30cm hlubokou díru. Na okus mají větve tak z nudy to snad nebude. Prosím nevíte jak na ně, aby přestali hrabat? Dříve to nedělali až letos.
Děkuji za případné rady. Eifell

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.12.2019 18:47

Dobrý den o aky druh papagaja sa jedná? Ja chovam vonku celorocne papagaje kralovske a taktiez maju podla mna co sa styka stravy vsetko na 100% a tiez su stale na zemi a hrabu sa tam, vyžrieraju vsetko mozne, ale to je pre nich uplne prirodzene, netreba sa toho bat. Raz za rok urobim rozbor trusu koli škrkám a vnutornym parazitom. Zatial negativne vždy. Je pravda ze ja mam na dne voliery rozne kamene, stare kmene stromov, trsy trávy a kriky a s tym sa zahraju a nenudia sa. Viem ze to robia aj kakariky a kakadu ruzobve.

8.12.2019 18:47
kubanec

XXX.XXX.103.251

Andulka vám v hrabe tak velkou díru to budou asi z Ostravy

Eifell

10.12.2019 18:45
Eifell

XXX.XXX.196.122

Děkuji za radu, chovám žaky kongo. Ve vnitřní ubikaci mám říční písek a ve výletu zeminu, ve které mám naseté traviny a žabinec.

10.12.2019 19:52

Ja AK sa mi podari najst video alebo natocim druhe, mam tiez par zakov jeden samec nic ine cele leto nerobi len hrabe jak sliepka a stale chodi po zemi. Lietat vie aj splha po pletive ale najlepsie co ho bavi je proste hrabat v rohu voliery, alebo do zeme.. a chodi a naparuje sa a len na zemi.. cista sliepka:)

10.12.2019 19:53

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ja AK sa mi podari najst video alebo natocim druhe, mam tiez par zakov jeden samec nic ine cele leto nerobi len hrabe jak sliepka a stale chodi po zemi. Lietat vie aj splha po pletive ale najlepsie co ho bavi je proste hrabat v rohu voliery, alebo do zeme.. a chodi a naparuje sa a len na zemi.. cista sliepka:)

Je to ten co ho mam aj na profilovke:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík