Poplastované svařované sítě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.12.2019 10:14
vlasi11

XXX.XXX.39.126

Dobrý den přátelé,
máte někdo zkušenost s poplastovanými sítěmi?
Chci upravit voliéry a nechce se mi natírat.

11.12.2019 12:10
Rotvik

XXX.XXX.176.249

Proč to nenecháte v zinku ?

11.12.2019 12:49
vlasi11

XXX.XXX.39.126

Rotvik napsal(a):
Proč to nenecháte v zinku ?

Mám pocit, že když svítí slunce, tak je na osazenstvo špatně vidět.

11.12.2019 12:59
Zemjanek

XXX.XXX.29.76

Dobrý den, také by mě zajímalo, jestli někdo má barevné pletivo(ne poplast). Na jedné návštěvě jsem u chovatele viděl černé pletivo, ale to si pán válečkoval barvou, kde oproti klasickému byl pohled na papoušky mnohem lepší. Našel jsem, že se používá probarvený zinek na pokovení, ale nikde jsem neviděl celé role jako u klasiky...

11.12.2019 13:14
pterodactyll

XXX.XXX.92.7

Záleží co do nich dáte,pro drobotinu by to šlo,ale jak to má zahnutý zobák, naučí se plast okusovat , když se toho nažerou, může být problém. Zinek natírat nemusíte a vydrží dlouho. Plast bych si rozmyslel.

11.12.2019 13:44
vlasi11

XXX.XXX.39.126

Zemjanek napsal(a):
Dobrý den, také by mě zajímalo, jestli někdo má barevné pletivo(ne poplast). Na jedné návštěvě jsem u chovatele viděl černé pletivo, ale to si pán válečkoval barvou, kde oproti klasickému byl pohled na papoušky mnohem lepší. Našel jsem, že se používá probarvený zinek na pokovení, ale nikde jsem neviděl celé role jako u klasiky...

já jsem je natíral malým molitanovým válečkem. Ale barva je všude a musí se dávat pozor na kapky a potekliny. Je to docela pakec nezastříkat vše okolo.

11.12.2019 20:17
HHH

XXX.XXX.149.34

Dobrý večer, tmavé pletivo je jednoznačně lepší kvůli průhledu. Stříbrné vytváří různé odrazy a ptáci potom nejsou dobře vidět. Nejlépe je natřít pletivo před natažením, ev. do klecí kupovat černé čelní mřížky.
Do nové voliéry jsem před 2 lety použil poplastované tmavozelené pletivo, průhled je dobrý. Protože jsou tam jen kanáři a drobotina, tak zatím nemám problém s poškozováním plastu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík