Nahazuji téma,jak vysokou voliéru,budu stavět nové voliéry,budou pohromadě,3x š 160x d 300 a 1x š 200x d 450,budou tam,různí okrasní holoubci a hrdličky,amadíny diamantové,kanáři,kačenky mandarinky,karolinky,to bude v těch uzších a v té 200x450 královští bažanti. Můžu max.do výšky 280,ale připadá mi to jako pěst na oko.Kamarádi radí,využít tu výšku. Můj názor,max.200,také kvůli kontrole hnízd a chytání.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Dlouho nikdo nereaguje-myslím 2 - 2,20m bude podle osazenstva bohatě stačit.
Když je místo,je vždy čím větší tak lepší. Na výšku je to s tím chytáním ale pravda,mám vyzkoušené. Záleží na bidlech aby se mezi nimi dalo chytat. Jednu voliéru mám 2,70m a někdy to opravdu trvá déle,když je třeba něco chytit.
Používám lehký podběrák a jde to. Ptákům se tento prolet velmi zamlouvá.
Je to jen na vás. Kolikrát za rok budete něco chytat. Mláďata se chytají vždy lepe.
Pohled je paráda. Ať se daří.
hopi
napsal(a):
Nahazuji téma,jak vysokou voliéru,budu stavět nové voliéry,budou pohromadě,3x š 160x d 300 a 1x š 200x d 450,budou tam,různí okrasní holoubci a hrdličky,amadíny diamantové,kanáři,kačenky mandarinky,karolinky,to bude v těch uzších a v té 200x450 královští bažanti. Můžu max.do výšky 280,ale připadá mi to jako pěst na oko.Kamarádi radí,využít tu výšku. Můj názor,max.200,také kvůli kontrole hnízd a chytání.
MÁM VÝŠKU 3.5M NA KRKOUNY A PARÁDA
Byl jsem u chovatele a ten má voliéru "přilepenou" ke štítu stodoly,šíře asi 8m a délka možná také a měl to snad do výšky 4-4,5m no paráda!!! Byli tam hřivnáči,doupňáci,hrdličky divoké,bažanti králováci,koroptvičky,neofemy modrohlavé,bourci a nevim co ještě,krásně zarostlé,pastva pro oči.Asi tu výšku využiju,ale zredukuju to na 3 voliérky,tím pádem to rozšířím skoro na 2m a nebude to vypadat divně!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
hopi
napsal(a):
Byl jsem u chovatele a ten má voliéru "přilepenou" ke štítu stodoly,šíře asi 8m a délka možná také a měl to snad do výšky 4-4,5m no paráda!!! Byli tam hřivnáči,doupňáci,hrdličky divoké,bažanti králováci,koroptvičky,neofemy modrohlavé,bourci a nevim co ještě,krásně zarostlé,pastva pro oči.Asi tu výšku využiju,ale zredukuju to na 3 voliérky,tím pádem to rozšířím skoro na 2m a nebude to vypadat divně!
Pastva pro oči rozhodně ano a ta paráda.Škoda že vám nepředvedl jak se tam chytá např.hrdlička divoká nebo neoféma.To by jste měl opravdový zážitek.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
maxichov
napsal(a):
JEDNODUŠE KRMÍ SE DO MENŠÍ VOLIÉRKY
Tak tu sestavu bych chtěl vidět v menší volierce i tak to moc jednododuché nebude.