LussyRio

XXX.XXX.226.15
Dobrý den, prosím vás o pomoc,radu cokoliv. U naší koreli se našli ptačí štěnice, nevíte jak ji toho zbavit ? Opravdu účinně, postipany jsou i děti :(. Deratizace nám řekla, ať se ho zbavíme, ale to já opravdu nechci je to člen rodiny. Moc prosím o pomoc, jsem zoufalá. Bydlíme v bytě a sousedi už šílí, ale nechci ji dávat pryč :( dekuji předem za jakoukoliv odpověď.
Passerby

XXX.XXX.254.245
Zkusila bych biokill, ale strikat opravdu opatrne je to drobotina a nesmí se to dostat do oci a dychacich cest, jinak komplet vydesinfikovat ne li vymenit klec a vybaveni se kterym sla do styku
Preji hodne zdaru ale s pristupem ktery mate to urcite zvladnete :)
LussyRio
napsal(a):
Dobrý den, prosím vás o pomoc,radu cokoliv. U naší koreli se našli ptačí štěnice, nevíte jak ji toho zbavit ? Opravdu účinně, postipany jsou i děti :(. Deratizace nám řekla, ať se ho zbavíme, ale to já opravdu nechci je to člen rodiny. Moc prosím o pomoc, jsem zoufalá. Bydlíme v bytě a sousedi už šílí, ale nechci ji dávat pryč :( dekuji předem za jakoukoliv odpověď.
Mám nesmělou otázku. Rád se poučím. Co jsou ptačí štěnice ?
Já, co o štěnicích vím, tak na hostiteli nejsou trvale, jako vši, ale jako čmelíci lezou na něj v noci. Takže, rada deratizace je jaksi mimo znalosti.
Ať tam máte cokoli, lze to zlikvidovat a zbavit se korely je rada jaksi mimno.
Froli-1
napsal(a):
https://www.skudci.com/stenice-ptaci
Tak to co jste uvedl jsem měl během dvou let hnízdění v budce rorýsů. Blíž jsem to nezkoumal, postříkl Arpalitem a bylo čisto. Překvapila mě velikost těchto parazitů. Chovám exoty desítky let, slepice, holuby, nikdy jsem se s tím nesetkal. Jsem zase chytřejší a vše o nich si vyhledám.