Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jafa

3.1.2020 19:21
Jafa

XXX.XXX.13.221

Dobrý večer, dnes ráno nás papousek létal, jedl, pil a pak kolem třetí vyletěl zpátky do klece a jen leží. Kontrolovala jsem ho, má křídla v pořádku, nožičky i bříško. Pořadí prosím někdo co by mu mohlo být? Máme ho 19 dní, ještě ráno kloval a teď vůbec.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.1.2020 19:55
Uživatel s deaktivovaným účtem

kde létal, v kuchyni během vaření? co jedl?

Jafa

3.1.2020 20:32
Jafa

XXX.XXX.13.221

Létal všude a byl i v kleci u králíků, tam hlavně včera zobal do sena.

4.1.2020 10:23
Alkonost

XXX.XXX.254.245

Jafa napsal(a):
Létal všude a byl i v kleci u králíků, tam hlavně včera zobal do sena.

Jak pták takhle leží tak je zle, zamyslete se nemohl si zobnout neceho jedovateho nelatal nekde kde by se mohly vyskytnout vypary z teflonu?

4.1.2020 17:58
Moudivláček

XXX.XXX.194.39

Alkonost napsal(a):
Jak pták takhle leží tak je zle, zamyslete se nemohl si zobnout neceho jedovateho nelatal nekde kde by se mohly vyskytnout vypary z teflonu?

Možná je to nemístné, ale můj kamarád, sportovec, nějakého toho frťana jako já. Večer řekl, že mu není dobře, ať nikoho nevolají, že si jde lehnout a ve 23 hod byl studený.A to byl člověk.
Ptáci hynou mnohem rychleji. Snažme se jim vytvořit ty nejlepší podmínky a když to nevyjde ,smiřme se stím, že uhynou. Vím, že je to těžké.
To je blbé přání do nového roku. Tak se omlouvám.

5.1.2020 09:22
Alkonost

XXX.XXX.254.245

Moudivláček napsal(a):
Možná je to nemístné, ale můj kamarád, sportovec, nějakého toho frťana jako já. Večer řekl, že mu není dobře, ať nikoho nevolají, že si jde lehnout a ve 23 hod byl studený.A to byl člověk.
Ptáci hynou mnohem rychleji. Snažme se jim vytvořit ty nejlepší podmínky a když to nevyjde ,smiřme se stím, že uhynou. Vím, že je to těžké.
To je blbé přání do nového roku. Tak se omlouvám.

kazdyho to ceka
kdyz ale pani pride na to kuli cemu ted, mozna se tomu vyvaruje přístě

Přidejte reakci

Přidat smajlík