Korela bělohlavá

Prodám Korelu bělohlavou - Prodám 3 loňské korely bělohlavé...
450 Kč
Dobrý den,
mám doma korelu, nejspíše bělohlavou šedou. Tento rok jí budou 2 roky a já stále nevím, zda vlastním samičku nebo samečka. Ale domnívám se, že by se mohlo jednat o samečka, protože když porovnám fotografii z června 2019(viz 1. Foto) a ty nynější,(ostatní) lze si všimnout zmizení vlnkování na ocase, které je specifické pro mláďata a samice. Ale překvapuje mě, že má korela jen píská a dělá různé skřeky, ale nedalo by se říct, že by zpívala. Prosím Vás poraďte.
Předem děkuji za jakoukoliv odpověď. :))
Ještě k tomu zpívání.. Jak tak nad tím přemýšlím, nejspíš se mýlím. Protože jsem nad tím přemýšlela a nejsem si úplně jistá, co brát jako zpěv. Navíc je korelka z voliéry. Ale co Vám můžu říct jistě, je to, že se naučila několik zvuků a opakuje je, dokonce hvízdá, jak jsem ji to naučila. Takže pokud je toto brané jako ten "zpěv", tak ano, korelka i zpívá.
Pepík.
XXX.XXX.234.35
Dobrý den, prosím do dnes nevíme pohlaví. Máme korelu již přes dva roky. Zakoupený je ve zverimexu. Chci se zeptat ? Jedinou naši společnou písničku umíme zazpívat. Nemluví, je plachý ale když k němu dám blíž obličej tak mě pusinky dává na nos. Jen dvakrát za celou dobu mi přistál na rameni. Nebo k nám přiletí když jíme na stůl. Mám teda zmatek, zda je on či ona. 😀 Děkuji moc. Krásný den.
Pepík.
napsal(a):
Dobrý den, prosím do dnes nevíme pohlaví. Máme korelu již přes dva roky. Zakoupený je ve zverimexu. Chci se zeptat ? Jedinou naši společnou písničku umíme zazpívat. Nemluví, je plachý ale když k němu dám blíž obličej tak mě pusinky dává na nos. Jen dvakrát za celou dobu mi přistál na rameni. Nebo k nám přiletí když jíme na stůl. Mám teda zmatek, zda je on či ona. 😀 Děkuji moc. Krásný den.
100% samec - zpívá a hlavně už i ta kresba na hlavě, samice je celá šedá.
Stačilo si přečíst toto vlákno a nemusel si se ptát.