Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2020 17:07
Alexvelky

XXX.XXX.140.146

Zdravím jen se chci pozastavit nad tím za kolik prodávají alexandry male lutina loňské mlade za 3000kc jasně že ve výkupu dávají cca2000kc ale tohle?? No určitě se prodají 🤔😂takže pokud by nekdo chtěl mam chovny par Lutino a dám ho za 9500kc😂😂chovu zdar .......

9.1.2020 17:39
frodik

XXX.XXX.233.6

No na podzim se prodávali kolem 2500kč, teď na jaře o něco víc protože jsou loňští, tahle mutace se drží cenově snad už 15 let. Pamatuji si když jsem jel před patnácti lety k Šimonovi pro starší pár a dával jsem 5000kč. Bohužel za poslední dva roky nastal hlad po alexandrech a bojím se aby nedopadly jak mníšci, kteří jsou takřka neprodejní v jakékoli mutaci. Přece jen jsou to ptáci, kteří nasedají dvakrát do roka a odchovávají se taky celkem dobře. Letos se chci k jejich chovu vrátit strašně se mi líbí mutace kobalt violet tak uvidíme jak to dopadne.

9.1.2020 18:22
vegh

XXX.XXX.107.233

frodik napsal(a):
No na podzim se prodávali kolem 2500kč, teď na jaře o něco víc protože jsou loňští, tahle mutace se drží cenově snad už 15 let. Pamatuji si když jsem jel před patnácti lety k Šimonovi pro starší pár a dával jsem 5000kč. Bohužel za poslední dva roky nastal hlad po alexandrech a bojím se aby nedopadly jak mníšci, kteří jsou takřka neprodejní v jakékoli mutaci. Přece jen jsou to ptáci, kteří nasedají dvakrát do roka a odchovávají se taky celkem dobře. Letos se chci k jejich chovu vrátit strašně se mi líbí mutace kobalt violet tak uvidíme jak to dopadne.

vroku 2017som dal do vykupu po 30-eur lutiná a bol som rád že zobrali aby to nebolo aj tento rok tak.

9.1.2020 18:50
pan.

XXX.XXX.12.109

Dobrý večer,
na podzim jsem zde inzeroval 5 chovných párů lutin i s mláďaty a 4 kusy rezerva.Chovné páry jsem prodal po 5000,-,mladé za 2000,-,jednalo se o pozůstalost po kamarádovi,velký zájem nebyl.Váš pár za tu cenu je i s voliérou?

9.1.2020 19:57
Alexvelky

XXX.XXX.30.166

pan. napsal(a):
Dobrý večer,
na podzim jsem zde inzeroval 5 chovných párů lutin i s mláďaty a 4 kusy rezerva.Chovné páry jsem prodal po 5000,-,mladé za 2000,-,jednalo se o pozůstalost po kamarádovi,velký zájem nebyl.Váš pár za tu cenu je i s voliérou?

Trocha ironie neuškodí to je myšleno v uvozovkách kdyz mlade prodávají ta 3 tis tak proč nechtit na chovne ptaky takovou cenu ??S volietou nejdou ale mohu vám k tomu dat klec na kanára tu najdu nakou urcite 😂😂

9.1.2020 19:58
Alexvelky

XXX.XXX.30.166

frodik napsal(a):

Kobalt violet jsou krásné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík