Alexandr malý opalin ho

Prodám Alexandra malého - Dobrý den koupím samce zelený opalin na ho nebo...
No na podzim se prodávali kolem 2500kč, teď na jaře o něco víc protože jsou loňští, tahle mutace se drží cenově snad už 15 let. Pamatuji si když jsem jel před patnácti lety k Šimonovi pro starší pár a dával jsem 5000kč. Bohužel za poslední dva roky nastal hlad po alexandrech a bojím se aby nedopadly jak mníšci, kteří jsou takřka neprodejní v jakékoli mutaci. Přece jen jsou to ptáci, kteří nasedají dvakrát do roka a odchovávají se taky celkem dobře. Letos se chci k jejich chovu vrátit strašně se mi líbí mutace kobalt violet tak uvidíme jak to dopadne.
frodik
napsal(a):
No na podzim se prodávali kolem 2500kč, teď na jaře o něco víc protože jsou loňští, tahle mutace se drží cenově snad už 15 let. Pamatuji si když jsem jel před patnácti lety k Šimonovi pro starší pár a dával jsem 5000kč. Bohužel za poslední dva roky nastal hlad po alexandrech a bojím se aby nedopadly jak mníšci, kteří jsou takřka neprodejní v jakékoli mutaci. Přece jen jsou to ptáci, kteří nasedají dvakrát do roka a odchovávají se taky celkem dobře. Letos se chci k jejich chovu vrátit strašně se mi líbí mutace kobalt violet tak uvidíme jak to dopadne.
vroku 2017som dal do vykupu po 30-eur lutiná a bol som rád že zobrali aby to nebolo aj tento rok tak.
pan.
napsal(a):
Dobrý večer,
na podzim jsem zde inzeroval 5 chovných párů lutin i s mláďaty a 4 kusy rezerva.Chovné páry jsem prodal po 5000,-,mladé za 2000,-,jednalo se o pozůstalost po kamarádovi,velký zájem nebyl.Váš pár za tu cenu je i s voliérou?
Trocha ironie neuškodí to je myšleno v uvozovkách kdyz mlade prodávají ta 3 tis tak proč nechtit na chovne ptaky takovou cenu ??S volietou nejdou ale mohu vám k tomu dat klec na kanára tu najdu nakou urcite 😂😂
frodik
napsal(a):
Kobalt violet jsou krásné.