Soužití - nádherný a korela?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.1.2020 16:22

Před rokem jsem měl pár Korel a pár Nádherných spolu a neměli se nějak rádi,korelák napadal Nádherného!Chtěl bych k Nádherným dát jinou mladou páru Korel,jaké máte s tímto soužitím zkušenosti?

Neregistrovaný uživatel

16.1.2020 16:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Zkušenost již máte tak proč opakovat.Zkusit např. neofémy-záleží také jak velká je voliéra.

16.1.2020 16:42

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Zkušenost již máte tak proč opakovat.Zkusit např. neofémy-záleží také jak velká je voliéra.

Vím že někteří chovatelé je mají spolu tak se ptám těch co o tom ví víc než já.Byli ve voliéře š.1,5 v 2, d 2,5.tet je chci dát do voliéry,š 1,v 2,d 5.5.Tak snad by to bylo tet jiné,co?

Neregistrovaný uživatel

16.1.2020 17:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Vím že někteří chovatelé je mají spolu tak se ptám těch co o tom ví víc než já.Byli ve voliéře š.1,5 v 2, d 2,5.tet je chci dát do voliéry,š 1,v 2,d 5.5.Tak snad by to bylo tet jiné,co?

Teď to bude jiné,ale jestli lepší to zjistíte až tak v červnu.

16.1.2020 17:15
MarekJM

XXX.XXX.212.123

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Mám voliéru v podstatě totožných rozměrů jako uvádíte ve druhém případě a měl jsem takto korele i nádherné víc jak čtyři roky a žádný rok nebyl s hnízděním problém. Myslím, že na vině byl ten poměrně malý prostor, který jste měl a možná se vám to sešlo dohromady s poměrně dominantním samcem.

16.1.2020 17:27

MarekJM napsal(a):
Mám voliéru v podstatě totožných rozměrů jako uvádíte ve druhém případě a měl jsem takto korele i nádherné víc jak čtyři roky a žádný rok nebyl s hnízděním problém. Myslím, že na vině byl ten poměrně malý prostor, který jste měl a možná se vám to sešlo dohromady s poměrně dominantním samcem.

Budete mít zřejmě pravdu,jelikož jsem k těm korelám které jinak v odchovu dělají velkou radost dal tři páry andul které jsem si nechal s nostalgie a ti dali korelákovi za uši a byl klid!!!!Tak mám s odchovu dvě perlové,no nevím co to je jsou už čtyři měsíce s andulama ajsou potichu,žádné skřeky nic!Tak asi to budou samičky?????Pořídím asi samce????No bude na jaře sranda,ale tak to má být děkuji za vyjádření k mému tématu,stejně je tu na foru celkem mrtvo.

Hraba1234

16.1.2020 17:53
Hraba1234

XXX.XXX.158.117

Zdravím jde taky o to zda jste páry pustil do voliéry společně nebo už korely ve voliéře byli. Pokud již ve voliéře byli tak se nedivim, bral je jako vetřelce.

16.1.2020 18:01

Hraba1234 napsal(a):
Zdravím jde taky o to zda jste páry pustil do voliéry společně nebo už korely ve voliéře byli. Pokud již ve voliéře byli tak se nedivim, bral je jako vetřelce.

No právě Nádherní tam už byli s jednou párou andul, tři roky a ty korely jsem přidal po jedné jak jsem je koupil.Andule jsem přestěhoval,no a vetřelci byli korely,né nádherní a korelák vyhledával šarvátky se samicí nebo samcem nádherného.

20.1.2020 17:25
19papaja

XXX.XXX.74.216

Já měla nádherné s korelami q neofemami a vše hnízdílo méně. .. nádherní na vše útočili ... teď je mám samostatně a odchov korel a neofem je 100%tni

Přidejte reakci

Přidat smajlík