Jano223

XXX.XXX.106.199
Dobry den, prosim vas o radu. Dnes som si kupil kohuta prepelice č. k mojej sliepocke a dal som ho k nej do voliery začal ju napadat az do krvi tak som ich musel oddelit. Co mam s tym urobit? Dakujem
Jano223
napsal(a):
Dobry den, prosim vas o radu. Dnes som si kupil kohuta prepelice č. k mojej sliepocke a dal som ho k nej do voliery začal ju napadat az do krvi tak som ich musel oddelit. Co mam s tym urobit? Dakujem
Někteří to dělají, hlavně pokud jsou z líhně, ne odchovaní pod rodiči. Nechte je chvilku od sebe, pak to zkuste znovu.
Jano223
napsal(a):
Zkuste ho dát do malé klece a tu do voliéry, kde máte tu slepičku. Aby byli spolu v kontaktu. Až si zvyknou, tak kohoutka vypusťte ke slepičce.
Jano223
napsal(a):
Ja som takeho musel pustit do prirody.
Po mesiaci prestal bit samicku, ked sa vyliahli mlade vsetky pozabijal.
Jamro
napsal(a):
Ja som takeho musel pustit do prirody.
Po mesiaci prestal bit samicku, ked sa vyliahli mlade vsetky pozabijal.
Taky se mi to stalo.Jenže neměla jsem to srdce se kohoutka zbavit, takže jsem ho těsně před líhnutím kuřátek musela na cca 3 týdny oddělit a pak ho zase vrátit. Byl to teda opruz. A jak říkám, dělají to hodně kohoutci, vlastně i slepičky, (samozřejmě existují výjimky) z líhně.Proto doporučuji párovat pouze jedince odchované pod rodiči.