Prepelice cinske-kohut napada sliepocku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jano223

31.1.2020 22:29
Jano223

XXX.XXX.106.199

Dobry den, prosim vas o radu. Dnes som si kupil kohuta prepelice č. k mojej sliepocke a dal som ho k nej do voliery začal ju napadat az do krvi tak som ich musel oddelit. Co mam s tym urobit? Dakujem

1.2.2020 09:24
eli22

XXX.XXX.58.41

Jano223 napsal(a):
Dobry den, prosim vas o radu. Dnes som si kupil kohuta prepelice č. k mojej sliepocke a dal som ho k nej do voliery začal ju napadat az do krvi tak som ich musel oddelit. Co mam s tym urobit? Dakujem

Někteří to dělají, hlavně pokud jsou z líhně, ne odchovaní pod rodiči. Nechte je chvilku od sebe, pak to zkuste znovu.

1.2.2020 10:01
emill

XXX.XXX.75.133

Jano223 napsal(a):

Zkuste ho dát do malé klece a tu do voliéry, kde máte tu slepičku. Aby byli spolu v kontaktu. Až si zvyknou, tak kohoutka vypusťte ke slepičce.

1.2.2020 13:24
Jamro

XXX.XXX.237.54

Jano223 napsal(a):

Ja som takeho musel pustit do prirody.
Po mesiaci prestal bit samicku, ked sa vyliahli mlade vsetky pozabijal.

1.2.2020 19:26
eli22

XXX.XXX.58.41

Jamro napsal(a):
Ja som takeho musel pustit do prirody.
Po mesiaci prestal bit samicku, ked sa vyliahli mlade vsetky pozabijal.

Taky se mi to stalo.Jenže neměla jsem to srdce se kohoutka zbavit, takže jsem ho těsně před líhnutím kuřátek musela na cca 3 týdny oddělit a pak ho zase vrátit. Byl to teda opruz. A jak říkám, dělají to hodně kohoutci, vlastně i slepičky, (samozřejmě existují výjimky) z líhně.Proto doporučuji párovat pouze jedince odchované pod rodiči.

Přidejte reakci

Přidat smajlík