Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2020 20:21
Moudivláček

XXX.XXX.194.39

Zajímalo by mně, co je to za člověka.
Kritizuje ostatní, sám o sobě ani nic vymyšleného nenapíše, jen píše, že čte a hodnotí příspěvky.
Zde píší znalí i neznalí. Někdo fundovaně, jiný hlouposti, ale o tom je diskuze.
Pane, vůbec si vašich příspěvků nevážím. Mě jste se nikdy nedotkl, nejsem tedy zaujatý, ale dnes můžete. Oslovte mě třeba interně, v nzerátech najdte imůj telefon..

8.2.2020 11:23
Meelek

XXX.XXX.161.91

Trochu málo na veřejnou popravu. Jsem rád pane, že ho nastvalo zabíjení vrabců kvůli lemplackemu přístupu lidí, kteří jsou TI hlupáci, on ne. Mohl by dat klidně z některému přes držku, třeba by se jim rozsvítilo....Byt ten jeho názor byl zemitý. Takových je spousta, před 2 roky jsem jeste neměl internet a byl jsem rád za každou radu, a na člověka, který zabíjí všechny predátory a otravy, typu vrabčák jsem potkal jen jednoho a to byl líný lempl. Tady se to jen krásné kumuluje z celé CR., většinou jen pláčou a čekají zázračné rady. Přitom stačí málo, krmit ráno, raději méně než více, zavírat nebo mít zavřené. A pokud to mám na volno, čekat následky v důsledku svoji vlastní hlouposti. Vraždění nic neřeší, holt třeba takový lidé propadali z dějepisu. Žádné ptákoviny za x stovek. Prosté. A tohle výše psané spíš smrdí elitarstvim. MV

Přidejte reakci

Přidat smajlík