Zajímalo by mně, co je to za člověka.
Kritizuje ostatní, sám o sobě ani nic vymyšleného nenapíše, jen píše, že čte a hodnotí příspěvky.
Zde píší znalí i neznalí. Někdo fundovaně, jiný hlouposti, ale o tom je diskuze.
Pane, vůbec si vašich příspěvků nevážím. Mě jste se nikdy nedotkl, nejsem tedy zaujatý, ale dnes můžete. Oslovte mě třeba interně, v nzerátech najdte imůj telefon..
Trochu málo na veřejnou popravu. Jsem rád pane, že ho nastvalo zabíjení vrabců kvůli lemplackemu přístupu lidí, kteří jsou TI hlupáci, on ne. Mohl by dat klidně z některému přes držku, třeba by se jim rozsvítilo....Byt ten jeho názor byl zemitý. Takových je spousta, před 2 roky jsem jeste neměl internet a byl jsem rád za každou radu, a na člověka, který zabíjí všechny predátory a otravy, typu vrabčák jsem potkal jen jednoho a to byl líný lempl. Tady se to jen krásné kumuluje z celé CR., většinou jen pláčou a čekají zázračné rady. Přitom stačí málo, krmit ráno, raději méně než více, zavírat nebo mít zavřené. A pokud to mám na volno, čekat následky v důsledku svoji vlastní hlouposti. Vraždění nic neřeší, holt třeba takový lidé propadali z dějepisu. Žádné ptákoviny za x stovek. Prosté. A tohle výše psané spíš smrdí elitarstvim. MV