exotář

XXX.XXX.220.82
Colt
napsal(a):
Co povezete?
Povezu souseda a možná pojede i manželka
Mencák

XXX.XXX.228.28
Povezu neofémy modrohlavé:
1,0 stříbrný
1,0 šedá aqua
0,1 aqua
0,1 skořice
Kanár červenočerný B - 2,0
Zebřičky výstavní :
1,0 šedý světlehřbetý/černolící
1,0 šedý světlehřbetý pastelový/černolící
tel. 724 525 142
Zlatoprska

XXX.XXX.252.205
Colt
napsal(a):
Taky bych koupil
No a co s tím
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ryžovniky v párech,kroužkované do chovu přírodní i stříbrné.

Chůvičky 200 kč

Colt
napsal(a):
Co povezete?
Chůvičky,rýžovníky přírodní ,stříbrné.
gogol

XXX.XXX.195.162
Já bych za tu svoji, ještě musel doplácet !!!

kafiko
napsal(a):
vyber slusny,ale opet u prenosek nikdo nebo nekdo kdo nic nevi, chtel jsem v mezihali u zachodu penanta oranz albino, byljsem tam 4 krat nikdy tam majitel nebyl,tak jsem to vzdal bohuzel
Toto je záhada,už leta letoucí,nikdo u přenosek,jen věta to je mého kamaráda,známého a podobně,nikdy tohle nepochopím?

martin1147
napsal(a):
Dnes jsem se na burze na chviličku zastavil u výkupčího před hlavní bránou. vykupoval andulky ale jenom mladé ještě nepřepeřené. Jiné andulky nebral. Nevíte proč bral jen nepřepeřené?
Také to nechápu,dřív jen trochu černý zobák nebo nedorostlé letky,ocas a nevzali to a tet?No zřejmě chtějí mladé maso na jídlo?
Tak ono se to dalo čekat. Je to z jednoduché důvodu, každy se teď snaží zbavit starých chovných kusů aby omezily stavy svých chovů. Kdyby vykupovali i starý tak teď v téhle době měli třeba polovinu mladých a polovinu starých kusů, to pro výkupce není. Oni potřebují mladé kusy a ne staré. To je jen můj názor. Na ten dotaz by jste se musel zeptat přímo výkupce, jinak to jsou jenom spekulace.

arčí88
napsal(a):
Tak ono se to dalo čekat. Je to z jednoduché důvodu, každy se teď snaží zbavit starých chovných kusů aby omezily stavy svých chovů. Kdyby vykupovali i starý tak teď v téhle době měli třeba polovinu mladých a polovinu starých kusů, to pro výkupce není. Oni potřebují mladé kusy a ne staré. To je jen můj názor. Na ten dotaz by jste se musel zeptat přímo výkupce, jinak to jsou jenom spekulace.
Když mám andulku ze srpna, září,tak je jako stará???????????? I když má rok,tak také není přece stará?No nevadí mám jich málo takže to můžu nechat lítat ve voliéře,samozřejmě bez budek.
napsal(a):
Když mám andulku ze srpna, září,tak je jako stará???????????? I když má rok,tak také není přece stará?No nevadí mám jich málo takže to můžu nechat lítat ve voliéře,samozřejmě bez budek.
Tak ono jim to nevysvětlíte že jsou to vybarvené mladé kteří jsou čerstvě přepeřené. Ale určitě vědí výkupci proč to nechtějí. Když si vezmete že klidně půlroční andula dokáže mít mladé. Znal jsem jednoho který točil anduly takovým způsobem že jsem tomu nevěřil ale když mě to vysvětlil tak jsem na to koukal jako puk. Ono je to na vysvětlení takové složitější a ale v reálu to je jednoduché.

arčí88
napsal(a):
Tak ono jim to nevysvětlíte že jsou to vybarvené mladé kteří jsou čerstvě přepeřené. Ale určitě vědí výkupci proč to nechtějí. Když si vezmete že klidně půlroční andula dokáže mít mladé. Znal jsem jednoho který točil anduly takovým způsobem že jsem tomu nevěřil ale když mě to vysvětlil tak jsem na to koukal jako puk. Ono je to na vysvětlení takové složitější a ale v reálu to je jednoduché.
No svět se nezboří.