Asi nemocný pták na balkoně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.2.2020 08:56
misimisi

XXX.XXX.243.14

Krásné nedělní ráno všem.
Máme na balkoně holuba, který tam zjevně nocoval. Nebude ve své kůži, protože když jsem tam šla, neuletěl, jen neochotně popošel kousek dál, hned jak jsem odešla, vrátil se. Holubi v naší obci jsou více plaší než v centru měst, kde zobou s klidem vedle vás. Co s ním?

16.2.2020 09:12
kubanec

XXX.XXX.103.242

Vemte ho k veterináři nějakému odborniku zaplaťte 2000 za léčení a budete šťastná .... když se vyléčí odleti a bude nňekde dělat hovinka na sochy a ty bude nějaká firma čistit za zajímavé peníze a lidi budou mít práci...a všichni budou šťastní

16.2.2020 09:30
misimisi

XXX.XXX.243.14

kubanec napsal(a):
Vemte ho k veterináři nějakému odborniku zaplaťte 2000 za léčení a budete šťastná .... když se vyléčí odleti a bude nňekde dělat hovinka na sochy a ty bude nějaká firma čistit za zajímavé peníze a lidi budou mít práci...a všichni budou šťastní

😁😁😁 Jsem měkká jej vzít lopatou, to jó, ale sahat se mi na něj nechce, kdo ví, co mu je. Nechci si něco přetáhnout na papoušky, právě. Ale asi chudák dopadne bledě, muž už vstal, a takový utlocitny jako já nebude. Ptačí chřipce zmar a papouškům zdar.

16.2.2020 10:00
kubanec

XXX.XXX.103.242

No chtěl jsem vám rovnou napsat ať ho nakopnete a poletí odkud přiletěl ale to by bylo zase komentářů....

16.2.2020 10:51
našinec

XXX.XXX.159.14

misimisi napsal(a):
Krásné nedělní ráno všem.
Máme na balkoně holuba, který tam zjevně nocoval. Nebude ve své kůži, protože když jsem tam šla, neuletěl, jen neochotně popošel kousek dál, hned jak jsem odešla, vrátil se. Holubi v naší obci jsou více plaší než v centru měst, kde zobou s klidem vedle vás. Co s ním?

Dobrý den,jak se dívám na foto,tak ten holub je zdravý jak řepa.Vybral si Váš balkon,jako hnízdičtě.S pozdravem chovu zdar.

16.2.2020 10:54
kkki

XXX.XXX.54.213

kubanec napsal(a):
No chtěl jsem vám rovnou napsat ať ho nakopnete a poletí odkud přiletěl ale to by bylo zase komentářů....

No samozřejmě likvidace,holubů je ,jak máku,dělají jen škody ve městech.K.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.2.2020 10:55

našinec napsal(a):
Dobrý den,jak se dívám na foto,tak ten holub je zdravý jak řepa.Vybral si Váš balkon,jako hnízdičtě.S pozdravem chovu zdar.

Tiez si myslim lebo nevyzera vobec nejaky apaticky, nasuchoreny mozno pociatok koronavirusu:-)

16.2.2020 11:04
Ladamusa

XXX.XXX.209.4

misimisi napsal(a):
😁😁😁 Jsem měkká jej vzít lopatou, to jó, ale sahat se mi na něj nechce, kdo ví, co mu je. Nechci si něco přetáhnout na papoušky, právě. Ale asi chudák dopadne bledě, muž už vstal, a takový utlocitny jako já nebude. Ptačí chřipce zmar a papouškům zdar.

Jde o poprvé, chápu že nechcete vzít cizího ptáka do ruky.

16.2.2020 11:06
kkki

XXX.XXX.54.213

Ladamusa napsal(a):
Jde o poprvé, chápu že nechcete vzít cizího ptáka do ruky.

No ještě aby v ní exnul.K.

16.2.2020 11:42
misimisi

XXX.XXX.243.14

Pobavili jste mě, snad holubáři prominou Zbarvený byl hezky i se mu pěkně lesklo peří, tak asi chtěl u nás hnízdit. Muž ho zahnal smetákem, k mé radosti, ono s tou lopatou by to nebylo příliš optimální, i když hodlá v brzké době dělat novou fasádu. Přeci jen... No fuj Zatím se nevrátil.
Jó, a na cizí ptáčky nesaham, určitě ne bez svolení majitele ,

Neregistrovaný uživatel

16.2.2020 11:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tiez si myslim lebo nevyzera vobec nejaky apaticky, nasuchoreny mozno pociatok koronavirusu:-)

No číňani než nasadili roušky vypadali také celkem dobře.

16.2.2020 12:11

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
No číňani než nasadili roušky vypadali také celkem dobře.

Pravda pravda, ono mozno by sme mali ist vsetci do karanteny, v dnesnej dobe uz nie som si isty nicim, mozno sa prenasa virus aj obrazkom na internete:) Ale zasa dobry koronavirus nemoze byt zly koronavirus:)

16.2.2020 12:39
waltin

XXX.XXX.24.239

A co treba unaveny a nyni odpočivajici postak...

16.2.2020 12:44
saola

XXX.XXX.30.55

kkki napsal(a):

Nějaká úcta k životu? Nic?

Stydíte se? Asi taky nic, že...

gogol

16.2.2020 12:52
gogol

XXX.XXX.195.162

Jestli přiletěl z Číny, tak je to jasný imigrant.

16.2.2020 13:29
lupus4

XXX.XXX.205.61

kkki napsal(a):

tak holubi NEjsou vnímaví na virus ptačí chřipky...
jinak zdejší ....dosaďte si každý sám

16.2.2020 13:31
Meelek

XXX.XXX.243.64

Kdybych bydlel v betonový kobce a koukal na zvířátka jen ve zprávách na Nově... Byl bych za něj rád, roztrhnul ten drahej pytlík s bulgurem nebo hrachem nebo jen rohlíkem a už měl dávno jméno... Jste tak zmasakrována tou dnešní městskou náturou, že se Vám příčí udělat to, co je přirozené v každým člověku s rozumem v hlavě? A nevíte? Co nemůžete vědět.

16.2.2020 13:37
Meelek

XXX.XXX.243.64

Asi zapomněli napsat na měste, do té výhružně zprávy o nemocích holubu, že si máte umýt ruce po hlazení holubů..než půjdete papat langoš

16.2.2020 14:52
misimisi

XXX.XXX.243.14

Meelek napsal(a):
Kdybych bydlel v betonový kobce a koukal na zvířátka jen ve zprávách na Nově... Byl bych za něj rád, roztrhnul ten drahej pytlík s bulgurem nebo hrachem nebo jen rohlíkem a už měl dávno jméno... Jste tak zmasakrována tou dnešní městskou náturou, že se Vám příčí udělat to, co je přirozené v každým člověku s rozumem v hlavě? A nevíte? Co nemůžete vědět.

No já ve městě nebydlím, zabít jsem jej nechtěla, ale ani netoužím po holubech na balkoně ani na jiné části domu. Venku mi nevadí, i když památkáři, kvůli nám sousedícím skvostům historie a stavitelství, s nimi marně bojují již roky. Jinak musím říci, že si zvířat, přírody vážím, a užívám si výjimečných situací. Třeba když ve 4 h ráno vidím laně, které se pasou 10 m od našeho domu atp. Neberte ten černý humor tak vážně

Neregistrovaný uživatel

16.2.2020 16:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

waltin napsal(a):

Nebo jenom hledá pošťáckou kabelu.

16.2.2020 16:06
kareta

XXX.XXX.84.6

Ten má do poštovního holuba strašné daleko.

Neregistrovaný uživatel

16.2.2020 16:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

kareta napsal(a):
Ten má do poštovního holuba strašné daleko.

Úplně obyčejný Věžák obecný.

16.2.2020 16:17
lupus4

XXX.XXX.205.61

waltin napsal(a):

teď se s PH nelítá a je to Úplně obyčejný Věžák obecný.

16.2.2020 16:21
misimisi

XXX.XXX.243.14

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Úplně obyčejný Věžák obecný.

Nesouhlasím, rozhodně je "Von", žije přece na zámku a na kostele 😁😁😉

16.2.2020 16:55
Meelek

XXX.XXX.243.64

misimisi napsal(a):
No já ve městě nebydlím, zabít jsem jej nechtěla, ale ani netoužím po holubech na balkoně ani na jiné části domu. Venku mi nevadí, i když památkáři, kvůli nám sousedícím skvostům historie a stavitelství, s nimi marně bojují již roky. Jinak musím říci, že si zvířat, přírody vážím, a užívám si výjimečných situací. Třeba když ve 4 h ráno vidím laně, které se pasou 10 m od našeho domu atp. Neberte ten černý humor tak vážně

Tak to nemusíte resit

16.2.2020 18:22
Moudivláček

XXX.XXX.194.39

Nemocný pták na balkoně.
Tolik reakcí na téma o ničem, ale já se po dlouhé době pobavil.
Jako vtip hodnotím, že chápe, že se bojí poprvé vzít cizího ptáka do ruky.

Nyní vážně. Holubi tzv věžáci jsou metla mnohých měst. Netřeba jim pomáhat, spíš naopak. Před 100 lety naše města žádné věžáky neměla, zato zněla zpěvem drobného ptactva, které nic neničilo.
Dnes lidé krmí a zachraňují ty holuby, aniž by věděli že tím něčemu škodí. Samozřejmě za úbytek ptactva ti holubi nemohou.

16.2.2020 18:31
Jamro

XXX.XXX.245.178

Moudivláček napsal(a):
Nemocný pták na balkoně.
Tolik reakcí na téma o ničem, ale já se po dlouhé době pobavil.

Nyní vážně. Holubi tzv věžáci jsou metla mnohých měst. Netřeba jim pomáhat, spíš naopak. Před 100 lety naše města žádné věžáky neměla, zato zněla zpěvem drobného ptactva, které nic neničilo.
Dnes lidé krmí a zachraňují ty holuby, aniž by věděli že tím něčemu škodí. Samozřejmě za úbytek ptactva ti holubi nemohou.

Aky vtak je na mysli?

16.2.2020 19:39
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

paní asi nezná přísloví: " Lepší holub v hrsti nežli vrabec na střeše."

Přidejte reakci

Přidat smajlík