Krásné nedělní ráno všem.
Máme na balkoně holuba, který tam zjevně nocoval. Nebude ve své kůži, protože když jsem tam šla, neuletěl, jen neochotně popošel kousek dál, hned jak jsem odešla, vrátil se. Holubi v naší obci jsou více plaší než v centru měst, kde zobou s klidem vedle vás. Co s ním?
kubanec
napsal(a):
Vemte ho k veterináři nějakému odborniku zaplaťte 2000 za léčení a budete šťastná .... když se vyléčí odleti a bude nňekde dělat hovinka na sochy a ty bude nějaká firma čistit za zajímavé peníze a lidi budou mít práci...a všichni budou šťastní
😁😁😁 Jsem měkká jej vzít lopatou, to jó, ale sahat se mi na něj nechce, kdo ví, co mu je. Nechci si něco přetáhnout na papoušky, právě. Ale asi chudák dopadne bledě, muž už vstal, a takový utlocitny jako já nebude. Ptačí chřipce zmar a papouškům zdar.
misimisi
napsal(a):
Krásné nedělní ráno všem.
Máme na balkoně holuba, který tam zjevně nocoval. Nebude ve své kůži, protože když jsem tam šla, neuletěl, jen neochotně popošel kousek dál, hned jak jsem odešla, vrátil se. Holubi v naší obci jsou více plaší než v centru měst, kde zobou s klidem vedle vás. Co s ním?
Dobrý den,jak se dívám na foto,tak ten holub je zdravý jak řepa.Vybral si Váš balkon,jako hnízdičtě.S pozdravem chovu zdar.
Uživatel s deaktivovaným účtem

našinec
napsal(a):
Dobrý den,jak se dívám na foto,tak ten holub je zdravý jak řepa.Vybral si Váš balkon,jako hnízdičtě.S pozdravem chovu zdar.
Tiez si myslim lebo nevyzera vobec nejaky apaticky, nasuchoreny mozno pociatok koronavirusu:-)
misimisi
napsal(a):
😁😁😁 Jsem měkká jej vzít lopatou, to jó, ale sahat se mi na něj nechce, kdo ví, co mu je. Nechci si něco přetáhnout na papoušky, právě. Ale asi chudák dopadne bledě, muž už vstal, a takový utlocitny jako já nebude. Ptačí chřipce zmar a papouškům zdar.
Jde o poprvé, chápu že nechcete vzít cizího ptáka do ruky.
Pobavili jste mě, snad holubáři prominou Zbarvený byl hezky i se mu pěkně lesklo peří, tak asi chtěl u nás hnízdit. Muž ho zahnal smetákem, k mé radosti, ono s tou lopatou by to nebylo příliš optimální, i když hodlá v brzké době dělat novou fasádu. Přeci jen... No fuj Zatím se nevrátil.
Jó, a na cizí ptáčky nesaham, určitě ne bez svolení majitele ,
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
napsal(a):
Tiez si myslim lebo nevyzera vobec nejaky apaticky, nasuchoreny mozno pociatok koronavirusu:-)
No číňani než nasadili roušky vypadali také celkem dobře.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No číňani než nasadili roušky vypadali také celkem dobře.
Pravda pravda, ono mozno by sme mali ist vsetci do karanteny, v dnesnej dobe uz nie som si isty nicim, mozno sa prenasa virus aj obrazkom na internete:) Ale zasa dobry koronavirus nemoze byt zly koronavirus:)
gogol

XXX.XXX.195.162
Jestli přiletěl z Číny, tak je to jasný imigrant.
kkki
napsal(a):
No samozřejmě likvidace,holubů je ,jak máku,dělají jen škody ve městech.K.
tak holubi NEjsou vnímaví na virus ptačí chřipky...
jinak zdejší ....dosaďte si každý sám
Kdybych bydlel v betonový kobce a koukal na zvířátka jen ve zprávách na Nově... Byl bych za něj rád, roztrhnul ten drahej pytlík s bulgurem nebo hrachem nebo jen rohlíkem a už měl dávno jméno... Jste tak zmasakrována tou dnešní městskou náturou, že se Vám příčí udělat to, co je přirozené v každým člověku s rozumem v hlavě? A nevíte? Co nemůžete vědět.
Meelek
napsal(a):
Kdybych bydlel v betonový kobce a koukal na zvířátka jen ve zprávách na Nově... Byl bych za něj rád, roztrhnul ten drahej pytlík s bulgurem nebo hrachem nebo jen rohlíkem a už měl dávno jméno... Jste tak zmasakrována tou dnešní městskou náturou, že se Vám příčí udělat to, co je přirozené v každým člověku s rozumem v hlavě? A nevíte? Co nemůžete vědět.
No já ve městě nebydlím, zabít jsem jej nechtěla, ale ani netoužím po holubech na balkoně ani na jiné části domu. Venku mi nevadí, i když památkáři, kvůli nám sousedícím skvostům historie a stavitelství, s nimi marně bojují již roky. Jinak musím říci, že si zvířat, přírody vážím, a užívám si výjimečných situací. Třeba když ve 4 h ráno vidím laně, které se pasou 10 m od našeho domu atp. Neberte ten černý humor tak vážně
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
waltin
napsal(a):
A co treba unaveny a nyni odpočivajici postak...
Nebo jenom hledá pošťáckou kabelu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
kareta
napsal(a):
Ten má do poštovního holuba strašné daleko.
Úplně obyčejný Věžák obecný.
misimisi
napsal(a):
No já ve městě nebydlím, zabít jsem jej nechtěla, ale ani netoužím po holubech na balkoně ani na jiné části domu. Venku mi nevadí, i když památkáři, kvůli nám sousedícím skvostům historie a stavitelství, s nimi marně bojují již roky. Jinak musím říci, že si zvířat, přírody vážím, a užívám si výjimečných situací. Třeba když ve 4 h ráno vidím laně, které se pasou 10 m od našeho domu atp. Neberte ten černý humor tak vážně
Tak to nemusíte resit
Nemocný pták na balkoně.
Tolik reakcí na téma o ničem, ale já se po dlouhé době pobavil.
Jako vtip hodnotím, že chápe, že se bojí poprvé vzít cizího ptáka do ruky.
Nyní vážně. Holubi tzv věžáci jsou metla mnohých měst. Netřeba jim pomáhat, spíš naopak. Před 100 lety naše města žádné věžáky neměla, zato zněla zpěvem drobného ptactva, které nic neničilo.
Dnes lidé krmí a zachraňují ty holuby, aniž by věděli že tím něčemu škodí. Samozřejmě za úbytek ptactva ti holubi nemohou.
Moudivláček
napsal(a):
Nemocný pták na balkoně.
Tolik reakcí na téma o ničem, ale já se po dlouhé době pobavil.
Nyní vážně. Holubi tzv věžáci jsou metla mnohých měst. Netřeba jim pomáhat, spíš naopak. Před 100 lety naše města žádné věžáky neměla, zato zněla zpěvem drobného ptactva, které nic neničilo.
Dnes lidé krmí a zachraňují ty holuby, aniž by věděli že tím něčemu škodí. Samozřejmě za úbytek ptactva ti holubi nemohou.
Aky vtak je na mysli?