prodám jeden kus kakadu růžový na dokrmení

Prodám Kakadu růžového - prodám na ruční dokrmení jeden kus kakadu růžový n...
Asi Vás naštvu. Dobře míněný důvěřivý dotaz Jaká bude reakce a koho, to se v anonymní diskuzi nedovíte. Nechovám je, mám jiné ne australské křiklouny, ale tropické. Jistě jste nastudoval vše a toto je jen průzkum názorů.
Bez ohledu na druh čím větší, tím lepší a to je pro vás rada na kočku. Prostor, finance atd. Co je větší? Já už jsem na takovéto dotazy alergický a tím se omlouvám.
Koukněte se k nějakým chovatelům, mnozí vyhoví a budete mít jasno.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Když jste na tyto dotazy alergický, tak na ně neodpovídejte. Nikdo Vás nenutí, nechte to na někoho kdo rád poradí a nemusíte se omlouvat.
napsal(a):
Když jste na tyto dotazy alergický, tak na ně neodpovídejte. Nikdo Vás nenutí, nechte to na někoho kdo rád poradí a nemusíte se omlouvat.
Pane, tak Váš příspěvek do diskuze na daný dotaz na rozdíl od mé odpovědi, která něco řekla, vaše vůbec nic tazateli neřekla, jen podrážděně reagovala na moji odpočvď tazateli a tak byste se měl řídit svoji radou a neodpovídat, když nic neporadíte. Nebo nemám pravdu?
Tazatel chtěl poradit a ne jezdit po republice. Rada čím větší tím lepší je opravdu pro kočku. Je smutné že na slušný dotaz, nedostane tázající slušnou odpověď. Místo odpovědi na velikost voliéry dostane sodu. Voliéra pro kakadu růžového by měla mít minimálně 5x1.5x2m. Přeji ať se Vám v chovu daří.
lada 4
napsal(a):
A také to bude v pohodě. Proč ne ......
Tak jsem viděl ružáky u většiny chovatelu na to tady nemusim dávat dotaz na volieru spíš by se měl zajímat v jakych podmínkách je nechat prezimovat čím je krmit jak řešit začátek hnízdění někteří chovatele odebiraji vajíčka a davaj podkladky a jak předejít agresivitě samcu atd ......
Na slušnou otázku se tazateli dostalo přínosných odpovědí...
Já mám kakady růžové ve volieře široké 90 cm, délka vnitřní části 3,5 metru, venkovní části 4 metry. Mám je tři roky a zatím v pohodě. Já jsem několik chovatelů těchto kakadů navštívil a přesvědčil jsem se, že velikost voliery možná není až tak rozhodující. Já přikládám daleko větší význam správné výživě těchto ptáků.