Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2020 14:31
helenapariz

XXX.XXX.111.85

Dobrý den prosím o radu. Nasemu kakarikovi se objevil černý pruh na zobáku. Co to může být? Děkuji za odpověď

24.2.2020 15:01
Alkonost

XXX.XXX.254.245

neožíral náhodou tužku(či cokoli co barví)? podobný tmavý místa má tem můj trotl když někde nejakou ukořistí

24.2.2020 15:17
frodik

XXX.XXX.2.250

helenapariz napsal(a):
Dobrý den prosím o radu. Nasemu kakarikovi se objevil černý pruh na zobáku. Co to může být? Děkuji za odpověď

Je to úplně normální, žlutý kakarik je kombinace recesivní a dominantní straky, takže sem tam tmavý pírko nebo kousek tmavého zobáku je běžná věc.

26.2.2020 12:45
pterodactyll

XXX.XXX.92.7

Někdy je přílišná sledovanost na obtíž. Buďte v klidu. Jeden můj má zase strakaté nohy.

26.2.2020 19:05
eli22

XXX.XXX.58.41

Určitě máte všichni pravdu a nic to nebude. Jen mi to připomnělo jednu věc. Můj jeden mníšek má 9 let a za tu dobu mu bylo šouflo jenom dvakrát. Vždy to byla nějaká bakteriální infekce, což jsme zvládli doma, ale pokaždé mu zmodral až zčernal kořen zobáku. Jakmile jsme infekci zažehnali, zobák ok.

Bartos

27.2.2020 09:28
Bartos

XXX.XXX.181.79

eli22 napsal(a):
Určitě máte všichni pravdu a nic to nebude. Jen mi to připomnělo jednu věc. Můj jeden mníšek má 9 let a za tu dobu mu bylo šouflo jenom dvakrát. Vždy to byla nějaká bakteriální infekce, což jsme zvládli doma, ale pokaždé mu zmodral až zčernal kořen zobáku. Jakmile jsme infekci zažehnali, zobák ok.

Tak Vás mohu ubezpečit, že máte dobrý pozorovací talent, protože skutečně se na zobáku tímto způsobem může projevit nemoc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík