Rosela pestrá - sameček

Prodám Roselu pestrou - Prodám samečka rosely pestré, starý 2 roky. Celoroč...
800 Kč
Dobrý den, vím, že nejsem originální, ale zkusím poprosit o radu. Jsou z loňského jara, 14 dní od sebe, koupení u chovatele jako nepříbuzný pár.
Myslím, že ten napravo je 1,0, když jsem je loni přivezl tak se krmili, ale navzájem, pak byl ten jeden dominantní, prozpěvují oba a nyní když se trochu oteplilo a svítí sluníčko tak začíná " panáčkovat" a pískat i ten druhý,i když výrazně méně často. Takže jsem na rozpacích. Budku zatím nedávám, je brzo.
Děkuji za rozumné odpovědi, s rozelama začínám.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Levý pták na fotu 7 a fotu 10,12 se jeví jako 1.0,ale je to jen foto- může klamat.Dva samci to rozhodně nejsou.
tulhusi
napsal(a):
Dobrý večer prajem. .mne to skôr pripadá na 2samcov .Možno sa mýlim fotky niekedy skresľujú .
Přikláním se k vašemu názoru. Taky si myslím že to jsou dva samci. Zobáky stejné, žádný rozdíl, i pěkně vybarvení. I dle toho, co píše zadavatel, že jeden začal pískat a ted' i ten druhý. Aby se nedivili ti, co udávají samice.
5826
napsal(a):
Dobrý den, vím, že nejsem originální, ale zkusím poprosit o radu. Jsou z loňského jara, 14 dní od sebe, koupení u chovatele jako nepříbuzný pár.
Myslím, že ten napravo je 1,0, když jsem je loni přivezl tak se krmili, ale navzájem, pak byl ten jeden dominantní, prozpěvují oba a nyní když se trochu oteplilo a svítí sluníčko tak začíná " panáčkovat" a pískat i ten druhý,i když výrazně méně často. Takže jsem na rozpacích. Budku zatím nedávám, je brzo.
Děkuji za rozumné odpovědi, s rozelama začínám.
Máte dva krásné samce.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
5826
napsal(a):
Dobrý den,
děkuji všem. Můžu se ještě zeptat, jak jisté je rozlišení pohlaví u rosely pestré podle bílého pruhu na spodní straně letek, o kterém se taky píše? Není to u ptáků straých cca 10 měsíců ještě brzy?
U rozel to není směrodatné.