Alexandr malý

Prodám Alexandra malého - Šedozelený/ho 0.1 r.24 Tyrkys violet kobalt ho...
111 Kč
Dobrý den,
Pořadí někdo jaká je barva mého ročního ještě nevybarveného buttercup samce? je po rodičích otec: violet buttercup a matka : violet štěp na buttercup,podle chovatele. Bude určitě skořice a ta barva je modrá skořice? violet skořice?, kobalt skořice? Mám k němu samičku šedou modrou mauwe 2F a chtěla bych se přes genet. kalkul. dostat na to jaká by mohli mít mladé.Dokáže mi někdo poradit s tou barvou a jak se žádá do gen. kalkulačky?
Díky Gabriela Havlíčková.
21982
XXX.XXX.19.167
Dobrý den, nejsem zcela kovaný v určování mutací, ale postupoval bych asi takto. Pokud je vám známo od jakých rodičů pochází, zadal bych do gen.kalulačky rodiče a hned víte jací samci budou. Ve vašem případě máte na výběr 3 možností, pokud pominu štěpitelnost. Ta se ověří jedině dalším pářením. Každá možnost musí splňovat určité podmínky dědičnosti.
A teď je otazka: co máte za cíl odchovat v dalším pokolení? Přeji hodně úspěchu v chovu.
21982
XXX.XXX.19.167
Jestě k zadání. Pokud ridiče nebyli skořice, nebude ani tento mladý skořice. Skořicová mutace je recesivní vázana na pohlaví. Jestli se nepletu.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Presne tak.Škoricová krezba je viazaná na pohlavie.Tak z takého spojenia nemože byt škoricový samec.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Samice na škoricu neštepia.Mohol by štepit samec,ale tam by nebol mladý samec škorica,ale iba samica.
21982
XXX.XXX.62.83
Přesně ja píší ostatní. Skořice je recesivní vázaná na pohlaví. Můj názor, neberte to jako dogma - modrý buttercup. Buttercup je pouze obchodní název. Jinak je to svetlohlavá plavá. Samec by měl mít ve druhém roce života světlou hlavu.
Není to až tak vidět, ale má tmavé červené. Netrvám na tom, že je to skořice, bylo mi to řečeno. A rodiče zas tvrdil chovatel, že jsou oba violet.Zajímalo by mně jaké má zbarvení, mutaci vím. A jestli rodiče neboli violet, je mi taky jedno. Chtěla jsem jen zjistit jaké mladé by měl se samicí co jsem koupila a ta je šedá modrá 2F štěp.na buttercup.