Nakoľko sa uz dlhšie pokúšam zohnať túto knihu a nikde na internete nie je , mal som tu aj inzerát ale nikto sa zatial odtiaľto neozval , tak možno skúsim aj tu predsa to vidí viac ľudí.
Možno ju niekto ma a ma ju precitanu a bol by ochotný ju predať tak budem vďačný, nakoľko ta kniha vyzerá super.
Ďakujem.
Tak jedině v angličtině - sice cena je vysoká, ale šla bych do toho (ale mě se to lehce píše, mám tu českou ):
https://www.novaexota.eu/produkt-kategorie/knihy
Ale abych byla i trochu konstruktivní, zkuste zavolat na tuto veterinu:
http://www.vet-klinika.cz/nas-tym/
Myslím, že ještě loni tam na nástěnce visel inzerát, že ji nabízejí, ale jak to je nyní, netuším.
162
napsal(a):
Průvodce umělým odchovem ptáků.Napsali ji Roman a Barbora Mieslerovi.Mám ji mnoho let a nemá chybu.Je v češtině a popisuje od líhnutí až po odchov snad všech druhů ptáků,včetně papoušků.
Tak tuto knihu mam uz dlhšiu dobu. Je super.
Ja mám veľmi.veľa kníh snáď pomaly všetky čo vyšli v češtine , ale akosi som nenechal od tonyho silvu . Tak preto zhanam iba tu ...
alfonzo

XXX.XXX.0.243
Zdravím,petajz,ano je to tak.V té druhé je i fotka mláďěte amazoňana oranžovokřídlého,foceno u mého kamaráda na olomoucku.Je fajn chovatel a férový chlap.Ať se daří,hlavně zdraví celé rodině.
zvířátko17

XXX.XXX.234.215
Dobrý den, také tuto knihu sháním. Neměl by ji někdo na prodej? Děkuji :-).
zvířátko17
napsal(a):
Tuto knihu mám, fotky parádní ale nějak mě nenadchla stylem jakým je napsaná. Jako by to bylo psané podle jedné šablony a u každého druhu jsou jiné jen některé údaje vztahující se k tomu určitému druhu. Není tam nic navíc. Mě se naopak líbí styl jakým psal svoje knihy pan Vašíček.
zvířátko17

XXX.XXX.234.215
Dobrý den, opravdu bych o ní měla zájem nechtěl by jste ji prodat? Děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
zvířátko17
napsal(a):
Dejte email-domluvíme se.TJ
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, také sháním knihu Průvodce chovem papoušků od Tonyho Silvy, kdyby někdo měl, tak se domluvíme.
martin.vobornik@seznam.cz