Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den,
Jmenuji se Lenka Dvořáková a pracuji na Magistrátu Kladno, odbor dopravy a služeb. Lidem, kterým jsem vydávala rozhodnutí na prodej krmiva pro papoušky se zakazuje tento prodej do odvolání viz. přiložená fotografie. Tento prostor bude monitorován MP Kladno.
Děkujeme za pochopení
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ta přidaná fotografie je zkopírovaný text od MP Kladno. Za nedodržení nařízení při nouzovém stavu budou ukládány nejvyšší možné pokuty.
S pozdravem
Lenka Dvořáková
Na uvedeném tel.čísle budu v pátek dopoledne, pokud máte nějaké další dotazy.
Petepetr

XXX.XXX.161.90
Dobrý den,
možná by bylo vhodné, aby příslušné orgány byly takto razantní i ve zjišťování,zda se prodej na burzách uskutečňuje legálně a to v ověřování prodejců. Účtenky neví jak vypadají, živnost na maloobchod a velkoobchod neznamená, že můžu automaticky míchat směsi jak se mi zlíbí,pak umírají ptáci a oni si vesele prodávají dál apod. Možná by nebylo od věci,aby úřady začaly chodit na tyto burzy a kontrolovaly prodejce. Nejedná se jen o Kladno,ale všeobecně ve všech krajích a nejen magistrát ale i jiné orgány,jako je ČOI atd. Před Vánoci všichni kontrolují prodejce kaprů jako smyslu zbavení,to chápu,ale proč se takto nekontrolují i burzy,kde se obchoduje také se živými zvířaty, krmením a doplňky pro ně, které musí splňovat určité požadavky. Děkuji za pochopení.
Petepetr
napsal(a):
Dobrý den,
možná by bylo vhodné, aby příslušné orgány byly takto razantní i ve zjišťování,zda se prodej na burzách uskutečňuje legálně a to v ověřování prodejců. Účtenky neví jak vypadají, živnost na maloobchod a velkoobchod neznamená, že můžu automaticky míchat směsi jak se mi zlíbí,pak umírají ptáci a oni si vesele prodávají dál apod. Možná by nebylo od věci,aby úřady začaly chodit na tyto burzy a kontrolovaly prodejce. Nejedná se jen o Kladno,ale všeobecně ve všech krajích a nejen magistrát ale i jiné orgány,jako je ČOI atd. Před Vánoci všichni kontrolují prodejce kaprů jako smyslu zbavení,to chápu,ale proč se takto nekontrolují i burzy,kde se obchoduje také se živými zvířaty, krmením a doplňky pro ně, které musí splňovat určité požadavky. Děkuji za pochopení.
Tak se pak nedivte ze bude krmivo drazsi. Bude overeno ,prosetreno ale za vase penize.
Zakaznik

XXX.XXX.14.55
Tak to se zase někomu něco povedlo, že pane Stryka? Tak to vám to na Kladně asi dneska navyslo? Jinak druhý příspěvek má pravdu. Buď si nekoupíte vůbec nic nikdo s prodejcu nebude jezdit i tak před prodejcem smekám, já bych to nedělal a nebo si zaplatíte jako v obchode.
Honza67

XXX.XXX.245.195
Myslel jsem, že se krmiva prodávat smí. Děkuji předsedkyni třídy Dvořákové, za upozornění. Jel bych tam zbytečně. Raději si to ověřím den předem, možná už to majitelé republiky uvolní, jinak budou mít korely hladovku.
Petepetr
napsal(a):
Dobrý den,
Skutečná ukázka lidí se kterými žijeme v této republice. Od udavačů za Protektorátu, přes komunistickou éru uličních a domovních důvěrníků až po současnost. V podstatě se nezměnilo v myšlení mnoha našich lidí nic. žalovat sice nechtějí ale hlásit se to musí.
Proč by jsme měli nechat ptáky pojít hlady? Když to nejde na burze, tak se pro krmivo stavím přímo u prodejce, nebo si ho nechám poslat. Žádný problém v tom nevidím. Stojí to pár korun navíc (když odečtu benzín na cestu a čas, tak to je úplně zanedbatelné) , ale lepší, než se kvůli tomu stresovat, nebo tu fňukat. Jsou na to mnohem hůř.