Alexandr malý straky

Prodám Alexandra malého - Dobrý den prodam... Letošní Violet/straka 1,0 D...
Dobrý den, Alexandry chovám už víc jak 8 let. Druhým rokem chováme 3 samice a 2 samce ve velké společné voliéře. Problém je v tom, že se stále nesestavily páry a všichni jsou spíš sami za sebe. Samice letos hnízdí v budce a snesla už 3 vejce. Vůbec nepozoruji žádný zájem ze strany samců.
Je možné, aby samice snesla vejce bez pomoci samce? Radili mi, že se vejce mají prosvěcovat. Aby bylo poznat, zda jsou oplodněné. Chtěla bych se zeptat po jaké době se to má dělat a kdy je ještě brzy? Myslíte, že by bylo vhodné alexandry oddělit po párech? Ale nevím jaké páry složit, když si stále nebybrali. Moc všem děkuji za odpovědi
Děkuji všem za odpověďi.
Samci jsou ano 8 letý pořizovala jsem si je každého zvlášť v nízkém věku bohužel v té době bez DNA testů a po vybarvení jsem poznala, že jde o samce - měla jsem je jako společníky a koupila jim samice, aby si vybrali a stále nic, jedna samice (co snesla vejce je 4 letá) další dvě jsou letos 3 leté. Samci se znají od mala a mají se rádi občas až moc. Jeden samec krmí druhého, pusinkují se až to není normální a právě tohle chování jsem očekávala od samce a samice nikolov od dvou samců. Ale ti samci se zajímají čas od času pouze o sebe nebo zase samec o samce. Tohle mě právě trápí, protože je to divné.
Může snad být problém, že samci jsou polokrotký zvyklý na člověka a samice jsou plaché z voliery?