Papoušek horský kouřový

Prodám Papouška horského - Prodám loňská mláďata 2.0 Papouška Horského. Pev...
900 KčZdravím chtěl jsem se zeptat jestli je tu někdo komu se stalo něco podobného. Sedí mi dvě samice v jedné budce na 11 vejcich a všechny oplodnil jeden samec. Všechny vejce jsou oplodněné. 😁
copanek.calfa
napsal(a):
Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli je tu někdo komu se stalo něco podobného. Sedí mi dvě samice v jedné budce na 11 vejcich a všechny oplodnil jeden samec. Všechny vejce jsou oplodněné. 😁
Tak všechno je možné,ja zažil korely 2 samice v jedne budce snesly dohromady 9 vajec a úspěšně vyvedly mláde.
Tak ať se daří.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
peet888
Vy alespoň víte,že vaše samice byly korely,tazatel ví ,že se pouze jedná o dvě samice,druh neznámý.
alfonzo
napsal(a):
peet888
Vy alespoň víte,že vaše samice byly korely,tazatel ví ,že se pouze jedná o dvě samice,druh neznámý.
Stalo se mi to tak zhruba před 8 lety,ve voliere jsem měl 2 pary korel.Umistil jsem jim jen 2 budky,kmenovou a z překližky.Obě samice si vybraly kmenovou a nanesly do ni vejce.Seděly jen samice,samci se podileli až na krmení mladat vyvedli 8 mladych.
Dnes tak byl i samec na návštěvě no tak uvidíme co z toho bude budky mají na výběr tři a oni vylezou do jedné obě 😲😁 viz video