Korela nechce sepiovou kost

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Adelka007

10.4.2020 10:37
Adelka007

XXX.XXX.249.243

Dobrý den, potřebuju poradit. Mám dvanácti leteho samce korely. Všechno bylo v pořádku, Ferda je mazlivy, ale poslední dva měsíce vůbec nechce jist sepiovou kost. Už mu přerůstá zobák a nevím, jak mu ji mám vnutit. Poradí mi někdo?

10.4.2020 10:43
tulhusi

XXX.XXX.122.198

Veď spodnú časť zobáku má maximálne perastenu podľa vás ako má žrať tu sepiovku ?😉po sviatkoch k veterinárovi nech mu to skráti .ak zvieratá čo doma Chovam a mám ich aspoň trocha rád ,k takejto situácii podľa mňa nemôže zájsť

10.4.2020 10:44
JoPe

XXX.XXX.82.6

Adelka007 napsal(a):
Dobrý den, potřebuju poradit. Mám dvanácti leteho samce korely. Všechno bylo v pořádku, Ferda je mazlivy, ale poslední dva měsíce vůbec nechce jist sepiovou kost. Už mu přerůstá zobák a nevím, jak mu ji mám vnutit. Poradí mi někdo?

Dobrý den, v tomto případě vám sepiovka nepomůže ani jí okusovat nemůže, protože ta korela má zobák jako křivka.Navštivte nějakého veterináře, aby zkrátil nůžkama na drápy tu přerostlou spodní , aby se mohla opotřebovávat. Jináč to chce čerstvé ovocné větve,mrkev ap.

10.4.2020 10:56
kareta

XXX.XXX.84.6

Vy se divíte že má takový zobák jak má ? Viděla někdy u Vás ta korela přírodní bidla ? Kdyby jste jí podával pravidelně větvičky na okus tak nikdy by zobák takový neměla . Vyměnte ji ty soustružená bidla za přírodní. Hrozné !

Přidejte reakci

Přidat smajlík