Prosím neměl to někdo půjde to odstranit ? Teď hledáme veterináře ale až v úterý jdem do té doby jsem bezradná nevím co by to mohlo být ;-(
Macekk
napsal(a):
Mě bylo řečeno že stříhat se nemají že si obrousí samy když jsme si je pořídili už dlouhé drápky měly pro to jsem to řešila nenapadlo mě že budu něco takovýho řešit
Musí mít o co pokud nechcete takový ty hrubý "návleky" na bidla co maj v zverimexech tak omotejte určitou část bidla jemnym šmirglrem(ne celý)
Otlaky o kterých se prvně zmínil karetka sou z monotoního zatěžování nohy(když prák sedá pořád na stejný profil) Dejte prirodni větvičky, zakroucený, různý průměry a mě se hodně osvětšili silný provázky, sou měký a ptáci na nich rádi nocovali
alfonzo

XXX.XXX.0.243
Dobrý den,neodvádějte myšlenky od zadání otázky,tudy cesta nevede.Buďto někdo víte co je to za útvar,nebo nevíte,řešíte bidla,těmi to nevzniklo.V budoucnu vám napíšu tajemství,vím oč se jedná.
Macekk
napsal(a):
Prosím neměl to někdo půjde to odstranit ? Teď hledáme veterináře ale až v úterý jdem do té doby jsem bezradná nevím co by to mohlo být ;-(
Ten boubel na noze může být taky plísen. Aty drápky zvládnete zastřihnout i sám. Pták má drápky světlé takže je dobře vidět cévka. Opatrně štípačkama na nechty a potom trochu zapilovat malým pilníčkem.
alfonzo
napsal(a):
Dobrý den,neodvádějte myšlenky od zadání otázky,tudy cesta nevede.Buďto někdo víte co je to za útvar,nebo nevíte,řešíte bidla,těmi to nevzniklo.V budoucnu vám napíšu tajemství,vím oč se jedná.
Dodnes čekáme na to Vaše tajemství. Když víte oč se jedná tak nám to konečně napište . Jste přece IN.
alfonzo
napsal(a):
Kdyby jste byl indián, tak by jste se mohl jmenovat TEN CO JEN KECÁ. Nebo to stále ještě hledáte na googlu ? Jste prostě IN.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
kareta,to není tajemství,je to jen selská znalost zvířat,učte se a třeba se dopídíte výsledku.Napsal jste plíseň,myslíte třeba bramborovou?Jen nechápu,že zde na tento problém neodpověděl někdo ze zdejších MVDr,že by také tápali po tak banálním onemocnění.
Kareta,musíte být opravdu hodně hloupý a sebestředný člověk,napíšete blbost ohledně genetiky alexandrů,pak to opravíte a děláte chytrého.Není to poprvé co hlásáte bludy.Proč nenapíšete,že jste se spletl,jako férový člověk ,to by ale mohlo poškodit vaše ego,mýlit se můžeme každý.A dále hledáte kde mě napadnout,moc toho neznáte,jen útok.Na googlu moc o chovatelství nehledám,nepotřebuji to.
alfonzo
napsal(a):
kareta,to není tajemství,je to jen selská znalost zvířat,učte se a třeba se dopídíte výsledku.Napsal jste plíseň,myslíte třeba bramborovou?Jen nechápu,že zde na tento problém neodpověděl někdo ze zdejších MVDr,že by také tápali po tak banálním onemocnění.
Kareta,musíte být opravdu hodně hloupý a sebestředný člověk,napíšete blbost ohledně genetiky alexandrů,pak to opravíte a děláte chytrého.Není to poprvé co hlásáte bludy.Proč nenapíšete,že jste se spletl,jako férový člověk ,to by ale mohlo poškodit vaše ego,mýlit se můžeme každý.A dále hledáte kde mě napadnout,moc toho neznáte,jen útok.Na googlu moc o chovatelství nehledám,nepotřebuji to.
Já klidně uznám, že jsem se spletl. Mě se zdá , že slovo sebestředný sedí spíše na Vás ! Chováte se arogantně , jako nejchytřejší na planetě. Napsal jsem tam slovo plísen, ale nevím jaká ! Veterinář nejsem. A nevím proč bych Vás měl napadat, za to mi nestojíte. Jste mi úplně u pr..le ! Chytrolíne.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
kareta,upozornil jsem vás slušně na omyl,hned hledáte záminku v jiném vlákně jak mě
napadnout,beru to s rezervou,jste mstivý a sprostý,to rozumný člověk nečiní.A s tím chytrolínem to neřeším,mám prostě hodně vědomostí o chovatelství,což někteří nedokáží pobrat,toť vše.
alfonzo
napsal(a):
Tohle kdo si přečetl, tak musí uznat kdo je sebestředný, arogantní člověk ! Jste prostě nejlepší. Nechtěl bych být Vaší manželkou.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
A ták,kareta je na kluky,táta máma.Moje manželka je žena,nejsem bukvice.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
kareta,také přeji hezký den,taky mám tři vnučky a jednoho vnuka,ani jeden není chovatel,ať se daří,on to někdo smázne,myslím tím tu naši duchaplnou přestřelku.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
Ještě k základnímu dotazu,jedná se na stopro o dnu,párkráte jsem se s ní setkal ve vlastním chovu,léčit to nejde,jen zmírnit dietou,ale výsledek je ve finále špatný-úhyn.Nikdy jsem nepřišel na podstatu,ptáků jsem vždy choval velké množství a měl to jen jednou za čas jeden,krmen stejně ve stejném prostředí co ostatní zdraví jedinci.Prvotně jsem se domníval,že má papoušek něco vraženého v nožce a že to hnisá,hnis to není,je to taková sýrovitá hmota.Postupně se těch útvarů vytvoří více,potom pták ochrne na nohy a uhyne.Ale základem onemocnění které se týká metabolizmu DNA,usazování krystalků kyseliny močové.
alfonzo
napsal(a):
kareta,upozornil jsem vás slušně na omyl,hned hledáte záminku v jiném vlákně jak mě
napadnout,beru to s rezervou,jste mstivý a sprostý,to rozumný člověk nečiní.A s tím chytrolínem to neřeším,mám prostě hodně vědomostí o chovatelství,což někteří nedokáží pobrat,toť vše.
Já chovám ptáky 30 let,vystudoval jsem školu se zaměřením na chovatelství zvířat,ale nikdy bych o sobě tvrdil,že mám tolik vědomostí,abych byl nejchytřejší.Stále se mám ,co učit,doba se vyvíjí.K.